Broj 168
Početna > Intervju > S dečkom u kupovini

Iva Smiljanić

S dečkom u kupovini

Voditeljka emisije Siti i bivša farmerka Iva Smiljanić tvrdi da je stil način života, mišljenja i odevanja, priznaje da ne vodi računa o fizičkom izgledu i da najviše voli kada s dečkom obilazi prodavnice.   

Šta je za tebe stil, kako ga definišeš?

Stil je način života, način mišljenja, način odevanja i razmišljanja.
   
Koliko je bavljenje manekenstvom uticalo na tvoj stil?

Upoznala sam drugačije stilove odevanja, naučila pravilno da hodam i odmalena sam se upoznala s tim šta je dobro, a šta ne. Upoznala sam i mnoge šminkere od kojih sam pokupila dosta trikova.
   
Tvoje omiljene boje su...?

Odmalena volim ljubičastu boju, a mislim da mi crna boja lepo stoji, ali pošto sam plavuša, mnogi mi kažu da mi najbolje pristaju pastelne boje.
  

Kada si poslednji put rekla: „Nemam šta da obučem?"

Svaki dan to izgovaram. Ima dana kada otvorim orman i tačno znam šta ću da obučem, ali ima i dana kada nemam pojma šta ću, a orman mi je pun svega i svačega, čak i onih stvari sa sve etiketama koje nikada nisam obukla. Pošto imam dve mlađe sestre, često razmenjujem s njima garderobu.
   
Da li loš dan može da utiče i na loš odabir garderobe?

Može, bilo je i tih dana kada ustanem na levu nogu ili imam hiljadu obaveza i nije mi najvažnije da napravim savršenu modnu kombinaciju, niti se opterećujem time. Moj dan počinje vrlo rano i završava se vrlo kasno pa se trudim da se obučem tako da u toj garderobi mogu da idem i na fakultet i na poslovni sastanak.
   
Omiljeni srpski kreator?

Volim rad Tijane Pavlov i Aleksandra Nikolića, ali i ostalih naših dizajnera i držim im fige da uspeju u svojim zamislima.
   
Kako održavaš vitku liniju?

Moj problem je što nemam mnogo vremena za vežbanje. Volim da vozim bicikl, a nekada sam umela ranije da se probudim da bih trčala po keju. Ipak, sada ne vodim mnogo računa, često ne stignem ni da jedem.
   
Uz koji parfem se osećaš kao zvezda?

Pre dve godine sam dobila na poklon parfem D&G The One i od tada samo njega koristim.
   
Šta pomisliš kada se pogledaš u ogledalu?

Kao i svaka žena: „Jao, što sam debela!" U našem predsoblju stoji ogromno ogledalo koje nam je kupila baka, ona tvrdi da je to najbolja stvar koju je uradila za svoje unuke. Volim da provodim vreme ispred njega.
   
Koliko ti je važno da tvoj momak bude lepo obučen?

Moj dečko je zgodan, lepo se oblači, bitno mu je kako izgleda, ali mu, kao ni meni, to nije najvažnije. Kada idemo negde, ume ponekad da me pita šta se sa čim slaže, ali i on sam vrlo dobro kombinuje garderobu. Nas dvoje se odlično upotpunjujemo i često idemo zajedno u kupovinu kao savetnici jedno drugom.