Broj 168
Početna > Lepi i zdravi > Maturski sjaj u kosi

Saveti svetskih modnih kreatora

Maturski sjaj u kosi

Stiže i dan mature, dugo čekani ispit zrelosti. Uzbuđene ste i želite da zablistate kao nikad dosad. Opustite se, uspele ste da preskočite veliki korak u sazrevanju pa zasluženo uživajte. Vaša haljina i cipele biće savršene bez obzira na cenu ili marku. Vi je učinite skupljom svojim stavom i željom za dobrim provodom. Za apsolutnu sreću te noći potrebno je malo, i to je jedina istina. Ako su vam ipak potrebni saveti o kosi, stručnjaci i stilisti preporučuju da ona na prvom mestu bude zdrava i negovana. Za predloge o izgledu frizure pobrinuli su se dizajneri svetske modne scene. Inspirišite se, pogledajte, pa i prekopirajte... Lako je, a zabavno. Mi vam nudimo predloge modnih kreatora, a na vama je da se odlučite za stil koji će vam najbolje pristajati te večeri. Želimo vam odličan provod uz pesmu, prijatelje i smeh.
   
   
   
Kristijan Dior vam poručuje da budete romantične, vanvremenske, kao iz druge epohe.
   
   
Armani je pristalica svedenog i klasičnog izgleda. Ako se pronalazite u ovom opisu, pratite upravo njegov stil.
   
   
Želite da izgledate ekscentrično, upadljivo i jedinstveno. Vi o modi razmišljate kao i Vivijen Vestvud.
   
   
   
Dolče i Gabana su uvek bili za energičan i naglašen stil koji ostavlja bez daha. Ako želite da budete primećene, ne oklevajte.
   
   
 Versaće je ostao veran zavodljivom i urednom stilu. Traju uspešno već godinama pa je možda upravo njihov stilski doživljaj idealno rešenje za vašu matursku noć. Nećete pogrešiti šta god da odlučite.
   
   
ELI SAB
 

Eli Sab bi voleo da u noći zablistate ležernom i nenametljivom frizurom uz maksimalno efektnu haljinu. Razmislite o tome...
   
   
   
 Dragana Stojković