Broj 168
Početna > Lepi i zdravi > HALJINICA BOJE...

MATURSKE HALJINE

HALJINICA BOJE...

Mesec maj najavljuje mature i slatke muke kakvu haljinu obući za veče koje će se pamtiti celoga života. Pažljivo pogledajte naše predloge, koji će vam u trenucima panike zasigurno biti od pomoći.

Ukoliko ste našli savršen kroj haljine koja najviše pristaje vašoj figuri, pažljivo izaberite boju ili dezen koji najviše odgovara vašem temperamentu. Ako je haljina neke neutralne pastelne boje, budite maštoviti u odabiru cipela ili tašne, čime ćete izbeći monotoniju. Ako je haljina pak jarke boje, možete odabrati cipele iste boje ili cipele i tašnu koji u svom printu imaju istu nijansu. Vodite računa o vremenu koje je ovih dana veoma promenljivo, i na vreme razmišljajte šta biste mogli da prebacite preko savršene haljine koju ste odabrali.

I izbor pratioca na maturu takođe je jedna od bitnijih stavki, što verujem da ste već ugovorili, ali ne zaboravite da s njim popričate o tome kakvo odelo nosi, koje boje su mu kravata i košulja, kako bi vaša zajednička pojava bila u stilu holivudskih parova.

Naravno, ukoliko niste zadovoljni izborom haljina u prodavnicama, vaše ideje uvek može da sprovede u delo iskusna krojačica koja će je sašiti po vašim merama.