Broj 168
Početna > Zanimljivosti > Erotske vibracije

Seks igračke

Erotske vibracije

Uz vibrator, žene, ali i parovi, mogu da dožive neku novu dimenziju u svom seksualnom životu

Neki ljudi imaju svakodnevnu potrebu da na nove i uzbudljive načine istražuju svoje telo, i da prošire svoje seksualne vidike. U svojoj erotskoj igri oni otkrivaju više o sopstvenim seksualnim fantazijama i erogenim zonama, kojih nisu bili ni svesni. Igračke za seks su bezbedan i uzbudljiv beg u zadovoljstvo i avanturu. Tako uz vibrator žene, ali i parovi, mogu da dožive neku novu dimenziju u svom seksualnom životu.
  

Električni orgazam

Ako želite da posedujete samo jedan vibrator, preporučuju se oni koji rade na struju. U odnosu na one koji rade na baterije, „električni" vibratori traju duže (nekada i decenijama), i nikada im ne nestane napajanje baš kada ste spremni da doživite orgazam. Jedino što rizikujete da vas u trenutku orgazma „opali" i struja.
   „Magični štapić" je veliki vibrator u obliku palice koji poseduje strujno napajanje. Dizajneri ovu spravicu nisu zamislili samo kao igračku za seks, već kao „lični masažer", što može objasniti njegov neobičan izgled.
   
Neuništiva „ručka"

Vibrator koji nosi naziv „ručka" podseća na mali fen za kosu, s malom vertikalnom drškom na koju se mogu nakačiti različiti plastični, silikonski i nastavci od lateksa. Najbolje od svega je što se ovi vibratori praktično nikad ne kvare, staju u jednu ruku i mogu izazvati različite senzacije.
   
Omiljeni klasični modeli

Mnoge žene pronalaze zadovoljstvo u najuobičajenijim vibratorima klasičnog falusnog oblika koji rade na baterije i imaju plastični završetak i prave se od različitih materijala. Najomiljeniji su silikonski modeli koji su verna kopija penisa. Mana ovih vibratora je nedostatak „prave" snage i potencijalni nestanak baterija u „odsudnom" trenutku.
   
Dildo

Dildoi se mogu naći u različitim oblicima i veličinama, ali svi imaju zajedničku karakteristiku - stvoreni su za penetriranje. Obično se prave od lateksa ili silikona. Dok je većina igračaka za G-tačku dizajnirana za intenzivnu stimulaciju jednog određenog dela vagine, većina dildoa je dizajnirana za pružanje osećaja ispunjenosti i zadovoljstva koje se doživljava blagim uronjavanjem i izronjavanjem iz vagine, anusa...
   
Izbegavajte „grejače"

Nikada ne treba odabrati vibrator koji je dizajniran da zagreje određene delove tela. Oni su, možda, delotvorni za relaksaciju pojedinih mišića, ali nikako ih ne treba koristiti za stimulaciju genitalija. Neke dame zbog snažnog orgazma i ne osete koliko ih grejač opeče.