Broj 167
Početna > Lepi i zdravi > Jogurtom protiv bora

Fit proizvodi i novi Fit Beauty za lepotu kože

Jogurtom protiv bora

Kompanija Imlek je napravila nov jogurt koji je pravi saveznik u borbi za očuvanje lepote i zdravlja

Fit Beauty je prvi jogurt na domaćem tržištu sa dodatkom kolagena, koenzima LJ10 i vitamina E. Ovaj inovativni Imlekov proizvod sadrži 0% mlečne masti i zahvaljući svojim sastojcima, predstavlja pravog novog partnera u održavanju lepote kože. Fit Beauty je na tržištu prisutan u dva ukusa: natural i višnja-nar.

Koenzim LJ10 je poznat po svom povoljnom uticaju na kožu. Njegovo prisustvo u Fit Beauty jogurtu umanjuje oksidaciju ćelijskih struktura, a dokazano je i da pomaže kod smanjenja sitnih bora.  

Vitamin E, kao poznati antioksidant, održava vitalnost kože, čuva je od UV zračenja i umanjuje vidljivost linija i bora. Ovaj vitamin čuva kožu od neželjenih oštećenja i promena.

Kolagen je osnovna belančevina koja koži pruža elastičnost i vlažnost. Njegovo prisustvo omogućava gipkost i čvrstinu kože, koja starenjem gubi ova svojstva.

Fit proizvodi kompanije Imlek ne sadrže mlečne masti i kao takvi namenjeni su svima koji dodatno brinu o zdravlju i fizičkom izgledu. Pored najnovijeg Fit Beauty proizvoda, u ovoj kategoriji se nalaze i Fit beli jogurt, kao i Fit Effect, koji pomaže prirodno sagorevanje masti. Fit ananas je prvi Fit proizvod obogaćen voćnim ukusom.

  Saveznik za očuvanje lepote
Kompanija Imlek je kreirala Fit Beauty jogurt kao pravog modernog saveznika u borbi za očuvanje lepote. Kombinacijom koenzima LJ10, vitamina E i kolagena postignuta je Skin Perfection formula koja doprinosi lepoti i vitalnosti kože. Fit Beauty je namenjen svima koji brinu o kondiciji, zdravlju i lepoti.