Broj 166
Početna > Zanimljivosti > Erupcija strasti

Pružite partneru još više zadovoljstva

Erupcija strasti

Pritiskom na mesto koje se zove perineum indirektno se stimuliše prostata, a stimulisanje prostate pojačava i produžava orgazam

Dešava se da iz dana u dan divlje vodite ljubav, ali ima dana kada, bez obzira na vrele želje, imate „tehničkih" problema pa stičete utisak da će vaš dragi ostati uskraćen za strasni vrhunac. Seksolozi savetuju da, ako želite i tokom onih dana kada ne preferirate seks pružite vrhunsku ljubavnu igrariju svom partneru, treba da se fokusirate na njegovo telo, erogene zone i njegov polni organ.
 
  Stidne dlačice u klopci

  Pre nego što se upustite u pružanje erotskog užitka doktori za seks upozoravaju da obavezno skinete prstenje. Ruke treba da budu slobodne za seksi akrobatiku. Istina je da nakit kod pojedinih muškaraca izaziva posebnu vrstu uzbuđenja, ali džombasto prstenje može ozbiljno da povredi osetljivu kožu penisa. Isto tako, može da se zapetlja u stidne dlačice.
 
  Nikako na suvaka
  Ako želite da izbegnete iritaciju kože ruku, crvenilo, neprijatnost i bol, onda koristite lubrikant. Može da vam posluži i ulje za telo ili krema.
 
  Pohvale na račun veličine
  Dok rukom zadovoljavate partnera, ne treba da čavrljate s njim. Izbegavajte u tom trenutku da gledate televiziju ili da vodite raspravu o tome šta ćete spremiti za večeru. Nikako ne pričajte o veličini njegovog penisa dok ga držite u rukama, osim ako hoćete da hvalite njegove dimenzije.
 
  Ritam da te uzbudim

  Da bi zadovoljavanje rezultiralo vrhunskim orgazmom, morate to da radite u ritmu i kontinuitetu. Lagano počnite, a onda polako ubrzajte. Ne prekidajte i ne menjajte ritam. Ukoliko stanete pa ponovo počnete, partner vrlo lako može da ostane bez erekcije. Imajte strpljenja ako vam je stalo da svom dragom pružite zadovoljstvo bez telesnog kontakta.
 
  Upravljaj kao džojstikom
  Seksolozi ističu da slab stisak kod pojedinih žena pokazuje manjak samopouzdanja, manjak entuzijazma i nezainteresovanost ili jednostavno neprijatnost zbog držanja penisa u rukama. Još gore je ako vam je ruka hladna ili znojava. Penis treba držati čvrsto i povlačiti ga energično, kao kad upravljate džojstikom dok igrate igrice. Naravno, bez preterivanja.
 
  Batali cigarete
  Dok zadovoljavate svog dragana zaboravite na cigarete. Scena u kojoj žena u jednoj ruci drži cigaretu, a u drugoj polni organ partnera, podseća na scene iz jeftinih porno-filmova i u trenutku kada treba da se desi vrhunac zadovoljstva obično dolazi do frustracija. Seksolozi opominju da u takvim situacijama može doći do opasnosti koje za sobom ostavljaju posledice kao što su izgorele stidne dlačice, pepeo po preponama, kao i opekotine na penisu.
 
  Skrovište njegove G-tačke
  Zašto ne biste i vi stimulisali G-tačku svog partnera. Njegova prostata je sačinjena od istog tkiva kao i ženska G-tačka, tako da je isto toliko osetljiva na dodir. Da biste je stimulisali, nežno pritisnite kožu neposredno iza i ispod njegovih testisa pre nego što ejakulira. Pritiskom na to mesto, koje se zove perineum, indirektno se stimuliše prostata, a stimulisanje prostate pojačava i produžava orgazam.