Broj 161
Početna > Lepi i zdravi > Grudi uvis, haljina na pod

Seks može biti još uzbudljiviji

Grudi uvis, haljina na pod

Ostavite upaljeno svetlo i kažite mu da posmatra kako ga oralno zadovoljavate ili kako vodite ljubav ili čak kako se spremate za spavanje

Ako volite da zavodite svog dragana, volite seks pun strasti i imate relativno dobro seksualno iskustvo, verovatno želite još nešto da naučite. Seksolizi kažu da  seks može biti još bolji i uzbudljiviji, a samim tim i ljubavna veza dobija neku novu dimenziju.

Milovanje u kadi

Debora Peterson, koautor knjige The Good Girls’ Guide to Great Sedž preporučuje predigru punu nežnih dodira.
“Ženama treba više vremena da se uzbude, zato počnite da radite na tome pre odlaska u krevet. Prijaće vam pola sata milovanja u toploj kupki uz svetlost aromatičnih sveća.”

Seksi pozornica  

Lou Pedžet, voditelj seminara o seksualnosti preporučuje malo igre za njegove oči.”Muškaraci su vizuelni tipovi. Ostavite upaljeno svetlo i kažite mu da posmatra kako ga oralno zadovoljavate ili kako vodite ljubav ili čak kako se spremate za spavanje. Ako ste svesni lepote svog tela, napravite to delimično obučeni. Odaberite jednu od njegovih košulja i nemojte je zakopčavati. Momci vole  kad pozajmite na kratko njihovu odeću.”

Oralne lekcije  

Kriket Ričmond, autor knjige Secrets of Sizzling Sedž tvrdi da treba da obogatite znanje o oralnom seksu.
“Ostavite nekoliko bobica grožđa u zamrzivač. Smrznute bobice stavite u usta. Lagano počnite sa oralnim seksom. Temperatura i osećaj koji stvara grožđe dok ga oralno zadovoljavate je neverovatan. Nabavite čokoladnu boju za telo i premažite se s njom. Nanesite na njegovo telo malo slatke prašine  (možete nabaviti u seks šopu), pa je onda lagano poližite.”

I miris, i ukus  

Suzi Landolhi, osnivač prve prodavaonice kondoma Condomania u Njujorku kaže: “Ako vam se ne sviđa ukus semene tečnosti i želite da se zaštitite od polnih bolesti, nabavite kondome sa ukusom. Prijaće i vašim usnama i vašim nozdrvama!”

Ne stidite se svoje vagine  

Su Johanson, savetnik za seksualne odnose ističe da muškarce uzbuđuje miris vagine.”Prestanite da razmišljate o mirisu vagine i prihvatite činjenicu da muškarce uzbuđuje oralni seks. Opustite se, i uživajte!”

Bradavice-njegova tajna erogena zona  

Kriket Ričmond otkriva da obična četkica za zube može da bude zanimljiva seksualna igračka.
“Nova mekana četkica za zube može biti neverovatna seksualna igračka koja će oboma pružiti zadovoljstvo. Zamolite partnera da pređe nežno četkicom preko vaših grudi i celog tela - osećaj je neopisivo erotičan. Zatim vi stimulišite njegovo telo i probajte da se fokusirate na bradavice. Iako to većina muškaraca ne govori (a mnogi to čak ni ne znaju!) bradavice su obično vrlo osetljive – njegova tajna erogena zona.”

Eksplozivni orgazam  

Debora Peterson objašnjava kako da doživite erupciju orgazma.”Evo saveta kako da vaš i njegov orgazam bude intenzivniji, i kako da još više izdržite pre “eksplozije”. Pre nego što jedan od vas doživi orgazam, zaustavite snošaj ili dodirivanje i promenite brzinu. Možete se odmaknuti i nekoliko minuta masirati. Onda nastavite. Tada ste sve bliže orgazmu, i kada konačno do njega dođe, biće to prava eksplozija.”