Broj 16
Početna > Zanimljivosti > MUŠKE GREŠKE U KREVETU

MUŠKE GREŠKE U KREVETU

Muškarci ponekad prepričavaju sočne detalje svog seksualnog života prijateljima i hvale se kako su savršeni ljubavnici. I žene znaju da započnu takve razgovore u kojima najčešće kritikuju te velike ljubavnike. Postoje neke rečenice i nekoliko poteza koje muškarci nikako ne smeju da urade ili kažu u spavaćoj sobi ukoliko žele da ostave dobar utisak i da se ponovo u istom krevetu nađu sa istom ženom.
 
  Neprikladna scenografija.
  Niko od muškaraca ne traži da budu dizajneri prostora, ali zavođenje će bi mnogo lakše ako ženi osigurate primamljivu atmosferu. U to se se sigurno ne uklapa prljav veš i čaše po podu. Počistite malo sobu, prigušite svetla, pustite neku prijatnu muziku i ponudite je čašom finog vina.
 
  Preskakanje predigre svaki put.
  Nekada seks bez predigre može oboma da prija. Ali, ženama je često potrebno malo više. Nešto sasvim jednostavno poput milovanja, senzualnog poljupca ili sugestivnog šaputanja, čini razliku između noći za pamćenje i jedne od onih koje će poželeti da što pre zaborave.
 
  Žuri im se.
  Muškarcima se često žuri u krevetu. Ali, seksualne maštarije mogu ih odvesti u još dužu i lepšu avanturu. Muškarci bi ponekada trebalo da se kontrolišu i da uživaju u svakom momentu koji im se nudi. Na kraju će oboje biti zadovoljni.
 
  Ignorišu govor tela.
  Iako žena u početku može biti isuviše stidljiva, govor njenog tela otkriće sve što muškarac treba da zna. Ukoliko muškarac primeti da se njeno telo napinje kada je dotakne ili pokušava da se pomeri u stranu, to može da znači da je muškarac previše grub. S druge strane, ako je potpuno hladna na dodire, vreme je da pojačate intenzitet milovanja.
 
  Žele da isprobaju previše stvari odjednom.
  Većina žena poseduje avanturistički duh i želi da isproba neke nove stvari u krevetu, ali tek kada stekne poverenje u svog partnera. Najčešća greška koju muškarci prave je ta što forsiraju i požuruju žene. Tek kada se postigne određeni nivo udobnosti i poverenja u vezi, muškarac bi mogao da uvede neke nove položaje i da polako ostvaruje svoje fantazije. Kada jednom krenete u istraživanje, niko neće moći da vas zaustavi.
 
  Nepoštovanje.
   Žene ne vole kada nisu poštovane u krevetu.
 
  Stalno šefuju.
  Greška je kada se muškarac ponaša kao zapovednik i očekuje od žene da bez pogovora izvršava sve što on kaže. Seks treba da bude zabavan i opuštajući, a ne neprijatan i stresan.
 
  Pretpostavljaju da je žena zadovoljna.
  Samo zato što su muškarci postigli svoje, ne znači i da je žena zadovoljna. Muškarci bi trebalo da se potrude da udovolje ženi, jer ako je ona nakon seksa zadovoljna kao i on, svaki sledeći ljubavni odnos će biti sve bolji.
 
  Razlaz nakon seksa.
  Iako je san nakon dobrog seksa savršeno jasna stvar i obična prirodna potreba, ispratiti ženu iz stana odmah po završetku, svakako je najgluplja stvar i najveća greška koju muškarac može da napravi. Sem toga što će povrediti partnerku, vrlo je verovatno da mu se ona više nikada neće javiti.