Broj 159
Početna > Lepi i zdravi > Da li on želi vezu ili seks?

Njegovi mali signali

Da li on želi vezu ili seks?

Kako ne biste završile sa pogrešnim muškarcem, što obično sa sobom nosi neprospavane noći i more suza, na prvom sastanku važno je da dobro otvorite oči i otkrijete kako se on ponaša, o čemu priča i kako se odnosi prema vama da biste saznale šta zapravo želi

Postoje signali koji mnogo toga mogu da kažu o muškarcima i vreme je da naučite da ih prepoznajete. Na prvom sastanku i oni šalju signale, koji često mogu da budu i zbunjujući, a ukoliko na vreme obratite pažnju na neke signale moći ćete da reagujete kako treba.

Kako razgovara sa vama?
Ako osetite da vam je prijatno dok razgovarate sa njim i da se teme same nadovezuju, znači da se dobro razumete. Ako ipak tokom razgovora gleda okolo i vi imate utisak da vas baš ne sluša pažljivo, njega najverovatnije ne zanima razgovor sa vama, nego samo seksualne aktivnosti.

Kako vas dodiruje?
Naučno je dokazano da, kada nam se neko sviđa, tu osobu češće dodirujemo i uglavnom to radimo nesvesno. Ako vas tokom razgovora uhvati za ruku dok vam nešto objašnjava ili vas uhvati za rame, vrlo verovatno je duboko koncentrisan na sve što je vezano za vas. Ipak, ako njegova ruka završi na vašim butinama, a pogled je prikovan samo na grudima to je znak da najverovatnije želi samo da strgne odeću sa vas.  I ništa više od toga.

Kako se ponaša prema drugim ljudima?
Ukoliko ste na prvom sastanku prema vama će verovatno biti pažljiv i brižan. Međutim, možete puno saznati o muškarcu i ako posmatrate kako se ponaša prema drugim ljudima koje srećete te večeri. Ako je blago nervozan i razdražljiv, vrlo verovatno je takav i u svakodnevnim situacijama i neće vam biti teško da otkrijete njegovo pravo lice.

Da li govori puno o sebi?
Ako celo veče protekne u znaku njegovog monologa, stvari nisu dobre. Čuvajte se muškaraca koji imaju potrebu da stalno govore o sebi, a da pri tom ne pokažu ni minimum zanimanja za ono što vi imate da kažete. Reč je o egocentričnim muškarcima s kojima je vrlo teško ostvariti vezu jer oni vide samo svoje potrebe.

Previše laska?
Lepo je kad muškarac ženi daje komplimente, ali sve ima svoju meru. Ako se muškarac tokom prvog sastanka razbacuje komplimentima koji već lagano prelaze u laskanje, vrlo verovatno je da rečima želi da utaba put do vašeg kreveta. To im je najbrži i najlakši način. Ako vas ne zanima samo seks, komplimente uzimajte sa velikom dozom rezerve.

Misteriozan je?
Neki muškarci puste žene same da govore, a one onda da bi izbegle tišinu, otkriju i više nego što su mislile. Budite odmerene i pustite neka i on govori. Ako uprkos tome on ne želi da kaže puno o sebi, najverovatnije nešto skriva ili ne želi da vam da priliku da ga bolje upoznate. Bilo da je reč o jednom ili drugom, stvari se ne razvijaju onako kako treba i takvih muškaraca se klonite.

Kakav je na rastanku?
Muškarac kom je bilo lepo s vama na sastanku i koji bi želeo ponovno da vas vidi, prve večeri neće insistirati na seksu ili na nešto žešćim dodirima. Njemu će biti dovoljan i lagani poljubac za laku noć. Ako je ipak reč o muškarcu kog zanima samo seks, on će vam to svojim potezima vrlo jasno dati do znanja. Verovatno će pokušati da vas odvuče u svoj stan ili će se samopozvati kod vas. Odluka je vaša. Ako vas zanima veza, takvog muškarca ćete odmah izbaciti iz igre.