Broj 157
Početna > Poznati > Ksenija Pajčin - obaveštenje o tragediji

BEŽIVOTNA TELA POZNATE PEVAČICE I MANEKENA PRONAĐENI SINOĆ U STANU U NIKŠIĆKOJ ULICI NA VOŽDOVCU

Ksenija Pajčin - obaveštenje o tragediji

Komšije juče oko 16.30 sati čule dva pucnja. Filip je dva dana ranije razvalio vrata da bi ušao u stan o čemu je policija bila obaveštena. Pištolj je pronađen pored tela Kapisode u sobi, a Ksenijin leš bio u hodniku. Kobna svađa počela pre tri dana, posle snimanja emisije "Ništa za sakriti"

BEOGRAD - Beživotna tela pevačice Ksenije Pajčin i manekena Filipa Kapisode, sa prostrelnim ranama, pronađena su sinoć oko 19.15 časova u stanu u Nikšićkoj ulici  6 na Voždovcu. Kako saznajemo, prva je u stan stigla rođaka Pajčinove, koja je odmah zatim o tome obavestila njenu majku i policiju.

Prema prvim saopštenjima MUP-a najverovatnije je reč o ubistvu i samoubistvu, što će pokazati rezultati istrage. Nezvanično se saznaje da je Filip, navodno, pucao Pajčinovoj u potiljak, a zatim presudio sebi hicem u usta. Leš pevačice bio je u hodniku stana, dok je Fiipovo telo pronađeno u sobi i pored njega je bio pištolj.

Još nije potvrđeno da je uzrok tragedije ljubomora, ali su komšije pre nekoliko dana prijavile buku u pomenutom stanu. Nezvanično se pominje da su se Ksenija i Filip žučno svađali pre dva dana.  Samo nekoliko sati pre toga snimali su zajedničku televizijsku emisiju "Ništa za sakriti", koju vodi Sandra Obradović, učesnica prve sezone "Farme". Tokom snimanja delovali su krajnje srećno i zaljubljeno.

Policija je intervenisala i u ponedeljak posle podne, kada je ponovo sprečila tuču mladog para. Ksenija je tada, kako saznajemo, zadobila modrice po licu i nije želela da napusti stan. Kako je preneo Kurir, pevačica je želela da raskine vezu sa Kapisodom, ali on na to nije pristajao, čak je želeo i da uđe u brak.
Komšije su u prethodna dva dana čule nekoliko svađa iz stana, kao i da je Kapisoda razvalio vrata da bi ušao u stan o čemu je policija bila obaveštena.

Direktor policije Milorad Veljović potvrdio je da se pretpostavlja da je reč o ubistvu i samoubistvu, ali da će se više detalja znati posle uviđaja i obdukcije.

- Po izjavi komšija oko 16.30 u stanu u Nikšičkoj ulici začula su se dva pucnja. Policija provera sve činjenice vezane za ovaj događaj o čemu će javnost biti obaveštena - kazao je Veljović.

Po završetku uviđaja njihova tela biće prebačena na Institut za sudsku medicinu gde će biti urađena obdukcija.