Broj 153
Početna > Zanimljivosti > Poljubi me, muškarčino!

Izgled muškarca govori o tome kakav je ljubavnik

Poljubi me, muškarčino!

Seksolozi su identifikovali tri tipa muške seksualne konstitucije: slabu, srednju i jaku

Svaka žena vrlo dobro zna šta bi po njenim kriterijumima trebalo da poseduje muškarac koji će rasplamsati strasti kada se nađu u ljubavnom klinču. Dobar ljubavnik mora odlično da poznaje žensko telo, da prati svaki njegov trzaj tokom seksi igrarija i da vrelo uzvrati na svaku reakciju svoje partnerke. Većina žena se na seksualni odnos odlučuje tek kad oseti emotivnu povezanost sa partnerom. Zašto? Stručnjaci tvrde da ženama treba izvesno vreme kako bi se otvorile, a tek onda uzbuđenje kreće prema ključnim erogenim zonama. Drugim rečima, ženama treba duga predigra, ali i osećaj sigurnosti i bliskosti. A kako prepoznati pravog ljubavnika pre nego što se prepustite slatkim strastima? Kako bi trebalo da izgleda dasa koji će vam pružiti to carstvo zadovoljstva?
Ako je verovati doktorima za seks, dobar ljubavnik se može prepoznati po fizionomiji tela, pa su tako identifikovali tri tipa muške seksualne konstitucije: slabu, srednju i jaku.

Plavušani idealni za platonsku ljubav
Seksi gurui tvrde da se visoki frajeri, dugih nogu, svetle guste kose, glatkih grudi i slabo izraženog mišićnog tonusa ne mogu pohvaliti erotskom konstitucijom.
Zgodni plavušani pripadaju slaboj seksualnoj građi i najidealniji su za platonsku ljubav. Možda vam neće zadovoljiti apetite pod ljubavnim prekrivačem, ali će vam tako divno šaputati romantične stihove da ćete se istopiti i poželeti da vam ostane simpatija.

Maljavi u punoj formi
Momci jake seksualne konstitucije su uglavnom tamnokosi. Često im je telo pokriveno gustom dlakom. Najviše je izražena pubična dlakavost koja se proteže od prepona do pupka. Brada im je uglavnom crna i gusta. Obično se briju ujutro i uveče. Zbog visokog nivoa testosterona, može da se desi da rano oćelave, ali im to ne umanjuje seksi izgled. Po pravilu sa frajerom takvih karakteristika devojka će doživeti ne samo strasnu i vrelu već i adrenalinsku akciju u krevetu. Za njega nema teškoća kada je seks u pitanju. Ukoliko je partnerka takvog seksualnog giganta temperamentna, biće to skladan seksualni par. U suprotnom, ako mu pripadne dama mlake seksi prirode, možete ih samo sažaljevati. On je uvek spreman za seks.

Spreman za egzibicije i male bezobrazluke
Muškarci prosečne visine, kestenjaste ili crne kose uglavnom su srednje seksualne fizionomije. Karakteriše ih obično dug torzo, široka ramena, dobro razvijeni mišići, ali i kratke noge. Iako su maljavi, dlakavost nije u tolikoj meri prisutna osim na pubičnom predelu i na stomaku. Obično imaju i popularni „ljubavni tepih" na grudima. Sa frajerom srednjeg tipa građe možete imati šaroliku seks akciju, izuzetno je maštovit i spreman na razne egzibicije i sitne bezobrazluke.