Broj 153
Početna > Intervju > Moja ljubav

Moja ljubav

Pevačica priznaje da je zaljubljena kao nikada do sada i da je prvi put poželela da stane pred matičara. Ostatak istine o Tanjinom životu pronaći ćete u njenim pesmama, za koje kaže da su autobiografske

Pevačici Tanji Savić prošla godina donela je mnogo div-nih trenutaka u životu, a posebno na emotivnom planu, jer je upoznala dečka s kojim bi izašla pred matičara! Tanja ne krije da bi s Dušanom volela da zasnuje porodicu i da ima decu, a otvoreno priča kako je počela njihova romansa i šta su njih dvoje sve spremni da učine kako bi se uskoro začula svadbena zvona.

Zašto si uporno krila novog dečka?
Nisam ga krila. Jednostavno, nisam htela da se o tome odmah piše. Međutim, to mi nije pošlo za rukom, jer je on sve vreme bio sa mnom. Kad je krenulo snimanje emisija, nisam želela da ga ostavljam samog. Želela sam da što više vremena provodimo zajedno. Tako su nas jednom i uslikali, ali nisam želela da komentarišem tu fotografiju. Mislila sam da je još uvek rano da pričam kako imam novog dečka.

Koliko ste dugo u vezi?
Zabavljamo se nešto više od tri meseca, a poznajemo se tri godine.

Znači, prvo ste bili prijatelji?
Tako nekako. Upoznali smo se u Australiji tokom moje turneje. Bila sam smeštena u njegovom hotelu i tada nismo ni slutili da će se nešto između nas desiti.

A kako se desilo?
Kad je sredinom ove godine čuo da više nemam dečka, nabavio je broj mog fiksnog telefona i pitao me da se vidimo. Rekao mi je u kojoj se zemlji trenutno nalazi i predložio da se nađemo na tom egzotičnom mestu. Tako je i bilo! Našli smo se i započeli vezu.

Šta si tada osetila?
Kad smo se videli, odmah sam osetila neku hemiju. Istog trenutka sam znala da je to ono pravo i da ćemo uploviti u ljubavnu romansu.

Da li planiraš svadbu i decu sa Dušanom?
Mislim da je još rano da razmišljam o tome, jer smo relativno kratko u vezi. Zasad je sve dobro, sve nam super ide. Ne svađamo se, što je preduslov za dugu vezu. Inače, Dušan je prva osoba s kojom želim brak i decu.

Jesi li upoznala njegove roditelje?
Da, upoznala sam ih još pre tri godine u Australiji, kad sam prvi put upoznala i Dušana. Oni žive u Australiji, s tim što Dušan radi u Kaliforniji. Prema njegovoj priči, oni me stvarno obožavaju. Kad sam pre tri godine bila tamo, lepo smo se slagali. Sada me verovatno još više cene.

On je sad stalno u Srbiji, planira li uopšte da se vraća na posao u Ameriku?
Moraće početkom godine da ode. Zbog toga se i trudimo da što više vremena provodimo zajedno.

Da li bi ti mogla da ostaviš sve i odeš da živiš s njim u Kaliforniji?
Ne bih mogla da napustim svoj posao nikada. Našli bismo već neki kompromis.

Ne puštaš ga nigde samog?!
Nema šanse da ide bilo gde bez mene!

Za numeru Sestra po suzama rekla si da je autobiografska. Imaš li još neku takvu pesmu s novog albuma, koji se nedavno našao u prodaji?
Na ovom albumu su uglavnom sve autobiografske pesme.

Promovišući prošli CD, pojavljivala si se u svedenim kombinacijama, totalno zatvorenim, bez mnogo detalja. Sada si rešila da sve to promeniš i budeš ona stara Tanja. Odakle ta promena?
To sve dolazi s godinama. Uostalom, pesme su takve da zahtevaju dosta igre, pa sam i morala da se promenim. Sada sam opuštenija, nemam tremu koju sam ranije imala. Želela sam da novoj frizuri prilagodim i nov stil oblačenja.