Broj 152
Početna > Lepi i zdravi > Duge noge za uspeh

Vlasnice najlepših nogu

Duge noge za uspeh

Duge, lepe i oblikovane ženske noge mame poglede i uzdahe širom sveta, a čak i kada su neki drugi atributi bili u prvom planu, lepe noge su uvek bile visoko na spisku ženskih želja i muških maštarija

Dobre noge automatski znače nošenje vrućih pantalona i bezobrazno kratkih suknjica bez trunke kompleksa, a zvezdama sa naše liste zavidele su mnoge žene, a bogami i muškarci.

Beti Grebl
Beti je bila najpoznatija pinap devojka iz četrdesetih koja je krasila mnoge vojničke ormariće tokom Drugog svetskog rata. Po zanimanju plesačica, bila je prva zvezda koja je osigurala svoje noge na milion dolara, a za njih je svojevremeno rekla: „Postoje dva razloga zašto sam uspela u šou-biznisu – i na oba stojim čvrsto na zemlji."

Merilin Monro
Ona je bila i ostala seks bomba, a scena iz filma Sedam godina vernosti u kojoj joj vetar iz ventilacionog otvora podiže suknju upisana je u anale filmske istorije. Kada je snimana, preko 5000 znatiželjnika i novinara se okupilo da vide najlepšu ženu na planeti.

Džejn Fonda
Najpoznatija instruktorka aerobika Džejn Fonda oblikovala je najpoželjnije noge u '60-im i '70-im godinama prošlog veka. Upravo ona je i glavni krivac za to što su trikoi za vežbanje postali toliko seksi, a takođe se spominje i u pesmi Baby got back u kojoj reper Sir Mix a Lot savetuje devojci da radi čučnjeve poput Džejn.

Džejmi Li Kertis
Ova glumica imala je jedno od najboljih tela koje smo gledali osamdesetih godina prošlog veka. Dugonoga Džejmi zaludela je svet kada se pojavila u reklami za hulahopke (imala je 36 godina) i nakon nje osigurala svoje noge na dva miliona dolara.

Kejt Mos
Iako ima mršave noge, manekenku Kejt Mos to nije sprečilo da postane jedan od najboljih i najplaćenijih top-modela svih vremena. Posebno je zanimljiv podatak da njene noge vole više žene nego muškarci, verovatno jer izgledaju tako dobro u mini suknjicama i uskim pantalonama.

Žizel Bundšen
Ova prelepa Brazilka svojim izgledom raspaljuje mušku maštu, a tome sigurno doprinosi i činjenica da ima savršeno oblikovane duge noge – ni premršave, ni predebele, bez trunke celulita i ružnih kolena. Magazin Independent proglasio je Žizel najvećom zvezdom u modnoj istoriji, što nije nimalo loše za devojku koju su u školi zvali Oliva.

Kim Katral
Kada se u seriji Seks i grad skinula u bikini, Kim je ostavila i žene i muškarce bez daha. Muškarci su želeli da budu sa njom, a žene su joj se divile jer i u pedesetoj godini ima tako zanosno telo.

Bijonse
Pevačica Bijonse je jedina žena na svetu koja s tako jakim nogama može da nosi sandale u kombinaciji sa mini suknjom. Njene jake, ali mišićave i istrenirane noge dale su podstrek devojkama širom sveta da zavole svoje obline i s ponosom ih ističu.

Hajdi Klum
Ova supermama i jedan od najplaćenijih supermodela takođe je osigurala svoje noge i to na neverovatna 2,2 miliona dolara kada je postala zaštitno lice za Braun epilatore! U osiguravajućoj kući „Filips de Puri” tim povodom su rekli: „Toliko često osiguravamo samo statične objekte, da je bilo lepo napokon osigurati nešto živo. Svi u kući se divimo neverovatnoj lepoti osiguranog komada."