Broj 150
Početna > Lepi i zdravi > Skockan za randevu

Saveti kako da odaberete garderobu za prvi sastanak sa devojkom vaših snova

Skockan za randevu

Dok stojite ispred ormana, dobro razmislite u koji ćete restoran otići kako biste se lakše odlučili za odevnu kombinaciju. U svakom slučaju, najbolje je da se držite proverene kombinacije - tamne pantalone peglane na crtu, klasična košulja i cipele

Kada ste konačno uspeli da osvojite devojku o kojoj već dugo sanjate, muči vas dilema kako da se skockate za prvi sastanak. Jednostavno, želite uvek da izgledate dobro, ne previše uglađeno, a opet, sa druge strane, dovoljno dopadljivo. Osnovno pravilo kada se radi o izboru odeće za prvu spojku svakako je da ne oblačite krpice koje su vam neudobne i u kojima se ne osećate dobro. Ne morate biti obučeni po poslednjoj modi da biste osvojili devojku! Za dobar utisak dovoljan je sopstveni stil, čak možda i takav koji potpuno odskače od gradskog klišea.

Većina mladića onako rutinski prvi sastanak zakazuje uveče, kada devojku izvodi na piće ili romantičnu večeru. Dok stojite ispred ormana, dobro razmislite u koji ćete restoran otići kako biste se lakše odlučili za odevnu kombinaciju. U svakom slučaju, najbolje je da se držite one proverene kombinacije - tamne pantalone peglane na crtu, klasična košulja i cipele.

Takođe, veoma česta destinacija prvih sastanaka su bioskopi. Odeća za bioskop je nešto ležernija od one koja se nosi za stolom, ali i dalje ne treba da izgledate šljampavo. Elegantne pantalone zamenite farmerkama, a belu košulju majicom sa interesantnim tribalom. Sa džinsom nikada ne možete da pogrešite, pa čak i ako se odlučite da uz farmerke komletirate neku kariranu laganu košulju.

Ukoliko ste se ipak odlučili za izlazak u kafić, možete obući ono što svakodnevno nosite kada izlazite na takva mesta. Ležernost je u ovom slučaju poželjna. Uz džins možete nositi tamnije košulje ili pamučne majice s kragnom.

Ako ćete se sa dragom naći tokom dana ili predveče, tada vam je dopuštena potpuna opuštenost. Međutim, pažnju morate obratiti na izbor obuće. Ukoliko idete u kafić u blizini parka ili šetališta, odlučite se za patike ili sportske japanke, a ukoliko ste u centru grada, tada su cipele ili kožne japanke ipak bolji izbor.

Odvažniji momci se ne libe da pozovu devojku s kojom žele da ostvare ljubavnu vezu negde van grada, recimo na piknik u prirodu. To ne znači da ne treba da brinete o izgledu. Izaberite udobnu, sportsku varijantu koja neće izgledati utegnuto. Bili biste više nego smešni u odelu sa kravatom i doživeli biste potpuni fijasko.

Dopuštene su majice, trenerke, sportska obuća, ali i dalje je bitno da sve bude čisto, ispeglano i uredno. Naravno, na prvom sastanku ne smete da se smrzavate, jer to može da vam poveća nervozu. Ukoliko je hladnije, obavezno ponesite jaknu.