Broj 149
Početna > Zanimljivosti > Slatko, zabranjeno voće

Žene koje ne smete da zavodite

Slatko, zabranjeno voće

Postoje žene kojih se treba kloniti. Ne zbog njih samih, već i zbog komplikacija koje bi mogle da prouzrokuju u vašem životu. I zato ne smete da zavodite sestru najboljeg prijatelja, kao ni njegovu bivšu devojku ili koleginicu s posla.

Sestra najboljeg prijatelja  

Ako se upustite u vezu sa sestrom najboljeg prijatelja, osudili ste prijateljstvo na propast. Zaboravite na muške razgovore o zgodnim devojkama, a teško da ćete s prijateljem moći da podelite lepe, odnosno manje lepe trenutke koje ste doživeli s njegovom sestrom, vašom devojkom. Nećete moći ni da se požalite na nju, jer je u ovoj situaciji vaš prijatelj u sukobu interesa. A, ukoliko nešto zgrešite, velika šansa je da će poželeti da vas povredi. I tu je kraj prijateljstva.

Koleginica s posla  

Mnogo je razloga zašto svoje pohotne šape treba da držite podalje od koleginice s posla. Osim što vas kombinacija posla i pohote može uvaliti u razne probleme, bićete odličan materijal za tračarenje. U prvoj fazi veze gledaćete kako da ukradete svaki slobodan trenutak za seks. Iako će vam seksualni život cvetati, posao će, verovatno, patiti. Izložićete se zlim jezicima ostalih kolega, koji će samo čekati propast vaše veze i nastavak sapunice. Kada se veza završi, neko od vas dvoje treba da potraži drugi posao.
  
Striptizeta  

U redu, seks sa striptizetom je fantazija mnogih. Ali, to nije razlog da budete s njom u vezi, čak i ako se skida pred pohotnim muškarcima samo da bi platila faks. Veza s njom teško će upaliti. Iako verujete da ste liberalni i da vas ljubomora ne može napasti, varate se. Najverovatnije ćete završiti kao njen posesivni bodigard koji želi da je zaštiti od napaljenih muškaraca s razuzdane momačke zabave. A to nikako ne želite!

Bivša devojka  

Ponavljati vezu koja je prvi put propala nepromišljen je i očajnički potez. Ni u najdepresivnijim fazama nemojte dozvoliti da vam se bivša vrati u život. Naime, ako se i pomirite, posle početne euforije problemi zbog kojih ste prvi put raskinuli isplivaće na videlo.

Bivša devojka vašeg prijatelja  

Nije vam jasno zašto ju je vaš prijatelj ostavio, uvek vam se sviđala, a odlično ste se slagali dok je bila u vezi s vašim drugom. Ona je zabranjena zona! Čak i ako se raskid dogodio davno, nemojte da joj se nabacujete. Vest da ste otpočeli vezu s bivšom devojkom vašeg prijatelja brzo će se proširiti društvom i ode vam reputacija dobrog prijatelja. To se jednostavno ne radi.