Broj 149
Početna > Lepi i zdravi > Originalno i smelo

Originalno i smelo

Na modernim zimskim torbama obavezni su lanci, nitne ili resice

Ove sezone u modi su torbe sa kraćim ručkama koje se nose prebačene preko ruke.
Dolaskom zime stigli su i novi trendovi kad se o torbama radi. Ove zime one su nešto manje nego prošle godine, što znači da će žena sa sobom nositi samo najnužnije, tako da će se leđa i ramena pripadnica lepšeg pola malo odmoriti, jer više ne moraju da nose pola kuhinje sa sobom.

Torbe se nose u ruci poput aktovki ili prebačene preko jednog ramena, a na njima obavezno treba da bude puno lanaca, resica, i nitni koje su neizostavan detalj na ovosezonskim (obavezno kožnim!) torbama.
Isto kao na onim za dan, nitne su neizostavni deo manjih, elegantnih večernjih tašnica. Samo budite oprezni pri kupovini jer se u prodavnicama prodaju i one s plastičnim nitnama, ali na njih ne pomišljajte ni u snu jer izgledaju jeftino i ružno.

Kad spominjemo životinjski print na ovosezonskim modnim dodacima, ne morate se odmah zgroziti i pomisliti na klasičnog leoparda. Dizajneri su se potrudili da tigar „mutira“, zmija „evoluira“ i da zebru „unakaze“ bilo uzorkom bilo bojom, što torbice sa životinjskim uzorkom baca u novu, zanimljiviju dimenziju. I upamtite, jedan autfit podnosi najviše jedan životinjski print! Kao i u životinjskom svetu, dve životinje zajedno uvek slute na katastrofu.

Kad su u pitanju torbe, ako se ove zime zaželite boje neka to bude jarkocrvena poput ruža za usne, jer odiše strašću i snagom. Iako možda u prvi mah pomišljate da ju je teško uklopiti sa garderobom, ona se zapravo vrlo jednostavno nosi s većinom boja, a ako je nosite uz tamnoplavu, maslinastozelenu ili crnu odevnu kombinaciju, tu grešne nema!

One romantičnije torbice krasi poneka svilena tračica koja se prema želji može vezati u mašnicu.