Broj 142
Početna > Zanimljivosti > Znakovi ozbiljne veze

Znakovi ozbiljne veze

Vrući poljupci, leptirići u stomaku, požuda, strast. Ovo je manje-više poznat početak svake veze. Ali, kako ćete znati da li će ona potrajati? Iako nema  pravila po kojima biste to mogli da predvidite, neki znakovi otkriće vam hoće li vaša veza preživeti sve testove i postati ozbiljna i duga.
     .
   Na istoj ste talasnoj dužini  

Vi imate 32, a on 45? On ima 25, a vi 38? Nije važno. Bitno je da ste u istoj životnoj fazi i da vas zanimaju slične stvari. Ako vi želite da kupite stan i osnujete porodicu, a on još živi sa roditeljima i ne planira da se odseli, vaša veza osuđena je na propast.

   Bili ste u dugim vezama  

Ako je vaš dragi imao duge veze, verovatno ćete dobiti isti tretman. Mogli biste jedino da se opečete ukoliko ste uleteli u fazu kada još nije spreman na obaveze, pa ste mu poslužili samo kako bi lakše preboleo raskid.

   Seks je odličan  

U početku verovatno svi imaju fantastičan seks. Ali seks u kojem je glavni i jedini pokretač samo strast i u kojem nema prave intimnosti nije garancija da će veza potrajati. I sami ćete brzo shvatiti da se sa smanjivanjem strasti bliži i kraj veze.

   Bili ste prijatelji pre veze  

Poznavali ste ga, bio vam je drag, a na kraju ste počeli da se zabavljate. Verovatno već znate njegov karakter, ciljeve, želje i planove, pa samim tim i šta možete da očekujete u budućnosti. U ovom slučaju ne bi trebalo da bude neugodnih iznenađenja.

   Od veze očekujete iste stvari  

Ako ste vi porodičan tip, a vaš partner još uvek voli da izlazi i zabavlja se po klubovima, teško je da ćete dugo izdržati jedno s drugim. Da biste uspeli, treba da imate bar sličnu viziju kuda vaša veza vodi.

   Njegovi prijatelji i porodica vas vole  

Ne zanemarujte uticaj koji porodica i prijatelji imaju na vašeg partnera. Ako se s njima dobro slažete, prognoziramo svetlu budućnost vašoj vezi.

   Ljubav je u vazduhu  

Svi ovi znakovi padaju u vodu ako nema ljubavi. Ona je najbolji pokazatelj da će veza potrajati, čak i ako ima drugih prepreka ili nedostaje jedan ili više navedenih znakova.