Broj 135
Početna > Lepi i zdravi > FRIZURE ZA VRELE LETNJE DANE

Nega i lepota

FRIZURE ZA VRELE LETNJE DANE

Zbog visokih temperatura, povećana je potreba za higijenom, a isto važi i za kosu. Poželjno je da bude čista da biste se lakše brinuli o njenom izgledu

Po ovim vrućinama najbolje je da ne mučite kosu fenom i pustite je da se prirodno osuši. Koristite blage proizvode za pranje jer pravilnom negom kose, osim bogatog sjaja, dobija i na punoći. Put do željene frizure je brz i jednostavan.
  Podignuta kosa i kovrdže
  Leto dozvoljava ležerniji izgled duge kose. I zato razbarušeno podignuta kosa može da izgleda atraktivno. Konjski rep ove sezone aktuelniji je nego ikada, a ova frizura je univerzalna i može da se nosi i za izlazak i na poslovni sastanak. Takođe, na velika vrata vratile su se lokne i kovrdžava kosa. Mnogi muškarci se slažu da je duga kosa najizazovnija kada se uvije. Najlepše lokne ćete dobiti uz pomoć figara, a da bi efekat bio potpun, lokne rastresite na kraju.
  Moderne punđe
  Punđa je poslednjih godina nezasluženo bila zapostavljena kao simbol prevaziđene i starinske frizure. Međutim, ona ne mora nužno da bude uštogljena i komplikovana. Zahvaljujući modernim verzijama koje možete da napravite i sami, u svakoj prilici izgledaćete glamurozno i elegantno. Pronađite punđu koja će licu dati potpuno nov izgled. Kada pravite punđu, kosa ne bi trebalo da bude previše čista da biste mogli da je oblikujete. Koristite gumicu i šnale koje su dovoljno čvrste kako se punđa ne bi raspala, i potrudite se da uvek ostavite poneki pramen da ležerno pada.