Broj 127
Početna > Zanimljivosti > SEKS NA NEOBIČNIM MESTIMA

Za egzibicioniste ili one koji žele da probaju nešto novo

SEKS NA NEOBIČNIM MESTIMA

Ako ste isprobali sve moguće varijante u kućnom ambijentu, možda bi bilo interesantno da promenite lokaciju

Kada seks postane predvidljiv, kada se već naslućuje kojim tokom će ljubavna igra ići, mnogi prolaze kroz fazu monotonije. Usled toga partneri teško doživljavaju orgazam i treba im mnogo mentalne i fizičke stimulacije kako bi dostigli vrhunac zadovoljstva. I dok muškarci imaju podugačak spisak vrelih egzibicija koje vole da upražnjavaju sa svojim draganama, žene su malo specifičnije. Čak i 56 različitih položaja iz Kamasutre s vremenom gube svoje draži pa bi „mačkice" promenile nešto u svom ljubavnom životu. Upravo zato svaki put pre seksa treba uneti malo sopstvene kreativnosti i mašte. Ako ste isprobali sve moguće varijante u kućnom ambijentu, možda bi bilo interesantno da promenite lokaciju.
  Na taj način ćete pronaći inspiraciju. Istina je da rizikujete da vas uhvate na delu, ali zar vas takve stvari dodatno ne pale? Isto tako, ali ne i manje važno, jeste da se sve odigra na što spontaniji način, bez programiranja tipa šta i gde, sledeći trenutne impulse. Ali, da za trenutak maštarije ostavimo po strani, da li je to zaista izvodljivo?
 
  Seks vodič
  Sudeći po muškom Internet magazinu Ask men, odgovor je – da. U tom cilju objavljen je mini-vodič za pet javnih mesta na kojima može da se vodi ljubav, a da ne budete provaljeni.
  Tržni centar
  Ko ima iskustva sa tržnim centrima, zna da u njima postoje prolazi i pasaži koji povezuju etaže ili prodavnice ili koji vode do magacina. Do tih prolaza nije teško stići, a retko se dešava da ih neko nadgleda. Osmotrite situaciju i zamaknite u prostor koji se najmanje posećuje, a u kome se dobro čuje bat dolazećih koraka.
  Prazna učionica
  Da biste našli praznu učionicu ili slušaonicu, dovoljno je da pogledate u raspored predavanja. Kada je pronađete, dovoljno je da zatvorite (u najboljem slučaju zaključate) vrata. Ipak, ne gasite svetla, jer biste, u suprotnom, mogli da privučete pažnju.
  Park
  Jedan dan koji ste vi i on odvojili za uživanje u prirodi? Izbegavajte šumu zato što preti opasnost da će vas napasti insekti i smetati vam biljke. Bolje nađite neki grm ili veliki žbun. Najbolje vreme je sumrak ili noć, kada u parku nema mnogo ljudi.
  Voz
  Pronađite prazan kupe u vozu. Možete ući u prazan vagon parkiran na koloseku ili ako putujete, sačekajte da padne mrak. Naši vozovi su uglavnom poluprazni, pa će vam situacija biti olakšana.
  Golf teren
  Kao što znate, kod nas ne postoji širok izbor golf terena. Ali, postoji jedan. Tamo je trava meka i održavana, pa vam ne treba ni ćebe. Naravno, ponovo čekajte mrak i obavezno ispitajte da li teren ima čuvara i gde se on nalazi.
  Garderoba
  Bilo da se radi o sastanku, venčanju ili žurci, niko neće primetiti da vas nema, posebno ako ste se uvukli u neku malu prostoriju. Ako neko iznenada i upadne u potrazi za jaknom, a prostorija je puna drugih stvari, uljez - možda - neće primetiti.