Broj 127
Početna > Intervju > MOJE RADOSTI I STRAHOVI

Sanja Marinković

MOJE RADOSTI I STRAHOVI

Voditeljka Sanja Marinković za sebe kaže da nije kupoholičarka, da njen stil zavisi od raspoloženja i godišnjeg doba i otkriva sve svoje strahove, radosti i želje

Šta je za tebe stil?
  Nemam definiciju, a moj stil odevanja zavisi od mog raspoloženja i godišnjeg doba.
  Misliš li da odelo čini čoveka?
  Ne mislim da ga čini, ali verujem da može puno da kaže o nekome. Žao mi je što danas svako ko ima novca može sebi da priušti dobre savetnike i savršen stil odevanja. Možda zato danas ta izreka da odelo čini čoveka više ne važi.
  Koliko vremena provodiš ispred ogledala?
  Pošto mi ogledalo zauzima centralno mesto u stanu, pogledam se u njega svaki put kada prođem. Čak je i Strahinji ono postalo glavna sprava za igranje, voli da se krevelji ispred njega.
  Na šta najčešće trošiš novac?
  Sada najviše trošim na svoje dete. Ranije sam najveće iznose trošila na garderobu, iako mi je šoping najomraženiji hobi. Kupujem samo onda kada moram, a volim da potrošim novac na dobre cipele, satove ili torbu.
  Da nisi voditelj, čime bi se bavila u životu?
  Možda baletom jer sam se petnaest godina bavila baletom, međutim, zapustila sam ga kada sam upisala fakultet. S druge strane, studirala sam ekonomiju, koja i nema mnogo veze sa novinarstvom. Pretpostavljam da bi to bilo nešto vezano za komunikacije, marketing i odnose sa javnošću.
  Koji talenat bi volela da poseduješ?
  Da znam bolje da se organizujem jer mi je taj sektor života najlošija strana. Volela bih i da znam da pevam jer apsolutno nemam sluha. Takođe bih volela i da imam više hrabrosti za adrenalinske sportove. Osim snouborda, ostalih ekstremnih sportova se baš bojim, a želela bih da nije tako.
  Tvoje najveće dostignuće je?
  Kada je porodica u pitanju, to je svakako moje prvo dete, a iskreno se nadamo da će uskoro biti i drugo. Za sada sam izuzetno zadovoljna svojoj karijerom i, naravno, mužem i detetom. Što se posla tiče, mislim da ću najveća dostignuća tek da ostvarim.
  Za čim najviše žališ?
  Ni za čim, zaista.
  Šta je za tebe savršena sreća?
  Da pronađeš osobu sa kojom ćeš provesti čitav život. Mislim da je to danas najveće bogatstvo, jer slušajući žene kako se žale, shvatam koliko je teško pronaći osobu sa kojom želiš da proživiš život i osnuješ porodicu. Porodica i njihova ljubav je jedino što ostaje, sve ostalo dođe i prođe.
  Tvoj najveći strah je?
  Izuzetno sam strašljiva osoba, tako da se bojim aviona, lifta, životinja. Postoje i stalni strahovi koji su vezani za moje dete. Pošto je u fazi prohodavanja stalno se bojim da se ne udari i ne povredi, ali to su, valjda, životni strahovi koji su normalni.
  Gde bi volela da otputuješ ovog leta?
  Putovaću u Portugal s porodicom na mesec dana. To smo odlučili zbog deteta, a želja mi je da suprug i ja posle toga odemo na neko egzotično ostrvo.
  Koju mušku osobinu nikada nećeš moći da razumeš?
  Osvajački poriv u njima i želju za vlašću. Mada mi se u poslednje vreme čini da takvi muškarci vode bitku sa sve više žena koje imaju iste porive.
  Kakva si kuvarica?
  Nikakva! Nemam pojma ništa da spremam, apsolutno sam posvađana sa kuhinjom. Pravi sam primer da izreka put do muškog srca vodi preko stomaka nije istina jer moj muž hiljadu puta bolje kuva od mene.
  Tvoj životni moto je?
  Slažem se sa onim da ukoliko nešto mnogo želiš, to će ti se i ostvariti.