Broj 124
Početna > Intervju > ZGODNA SOLERKA

Rada Manojlović

ZGODNA SOLERKA

Rada Manojlović, devojka koja je za kratko vreme uspela da skrene pažnju publike i medija na sebe, uživa u novostečenoj popularnosti i rečima podrške koje dobija od svojih fanova

Trenutno zauzeta nastupima i pripremanjem svog prvog albuma koji bi trebalo da izađe u maju, Rada priznaje da nema vremena za ljubav. Međutim, ipak ne dozvoljava romantici da iščezne.
  Kako definišeš stil?
  Osoba od stila je, po mom mišljenju, ona osoba koja se dobro oseća u svojoj koži. Ne mora da bude obučena u markiranu garderobu, niti da ima skup nakit na sebi.
  U čemu se ti osećaš kao da si u svojoj koži?
  Maltene u svemu. Uživam kada sam u glamuroznim haljinama i visokim štiklama, ali super se osećam i kada na sebe navučem farmerke, patike i običnu majičicu.
  Misliš li da odelo čini čoveka?
  Ne bi trebalo da sudimo o nekome na osnovu onoga što je obukao, ali nažalost, na sopstvenoj koži sam osetila da ipak nije tako. Zato ću reći da čini.
  Kuvaš li za svoju jaču polovinu?
  Trenutno nemam voljenu osobu, ali kada imam, volim da se potrudim. Romantične sam prirode i volim prigušena svetla, sveće, intimnu večeru...
  Zavodiš li ili voliš da budeš zavedena?
  I jedno i drugo. Padam na lepe reči i lepe postupke.
  Najromantičnija stvar koju si priredila muškarcu?
  Znam da iznenadim, umem da se pojavim tamo gde me ne očekuje, ali ne u smislu da kontrolišem, već da obradujem.
  Da li ti muškarci sada više prilaze?
  Uopšte nemam puno kontakta sa muškarcima. Mnogo radim i trčim sa snimanja na nastupe i rad u studiju. Tu uvek srećem poznate ljude. A kada imam slobodno veče, više volim da legnem ranije i da se naspavam nego da izađem u grad.
  U kojim situacijama posežeš za lažima?
  Nikada ne lažem kada se radi o krupnim stvarima jer mislim da tada ne lažeš druge ljude već sebe. Volim da sam iskrena i prema sebi i prema drugima. Za onim belim lažima posežem samo kada kasnim.
  Šta ti najbliži najčešće zameraju?
  To što sam zapostavila fakultet. Ali, oni koji me dobro poznaju i koji znaju moj dnevni raspored znaju i da stalno radim i da jednostavno ne stižem da se posvetim fakultetu. Inače, ništa ne radim polovično i kada bih se sada posvetila fakultetu, posao bi morao da trpi.
  Prija li ti popularnost?
  Naravno! Prijaju mi reakcije ljudi koji mi prilaze, ozare se i započinju priču sa mnom kao da se znamo sto godina. Još lepše je kada čujem reči podrške od tih ljudi.
  S kim bi se zamenila na jedan dan?
  Nemam potrebu da vidim kako izgleda život iz druge perspektive.
  Deluješ smireno, postoje li situacije koje te izbace iz takta?
  Retke su situacije kada sam nervozna. Teško da nešto može da me izbaci iz takta u toj meri da bih opsovala. Mogu da me iznerviraju neistiniti napisi u novinama za koje me niko ne nazove da proveri verodostojnost informacija. Užasan je osećaj kada si nemoćan.