Broj 123
Početna > Intervju > IMAM KONJA ČEKAM PRINCA

Slašana Delibašić

IMAM KONJA ČEKAM PRINCA

Pobednica emisije Plesom do snova Slađana Delibašić sanja o tome da konačno pronađe čoveka svog života pored koga bi se osećala potpuno zaštićeno, spokojno i srećno

Njen jedini porok je vežbanje, strast automobili, opušta se na salašu uz svog konja, a najveća satisfakcija su joj putovanja. U ljubavi je uvek slušala srce, u životu je opraštala najgore stvari, ali se ne stidi da prizna svoje greške, na kojima i danas uči.
  Kako bi opisala svoj stil života?
  Vodim normalan, zdrav život, bez poroka. Pokušavam da naučim i decu da moraju da imaju svoj stil, da budu dame, ali i dobre domaćice i majke jednog dana.
  Misliš li da garderoba čini čoveka?
  Žena nije dama ako nosi kratke miniće, duboke dekoltee, pocepane farmerke. Dama treba da nosi haljine ispod kolena, komplete, klasične pantalone i suknje.
  Koja je tvoja strast?
  Najbitnije mi je da imam auto u kome se osećam udobno, jer u njemu provodim puno vremena. Skoro sam kupila „krajsler C 300" i u njemu se osećam kao prava dama.
  Jesi li hedonista?
  Volim kada svake godine mogu da promenim čitav enterijer. Obožavam i da putujem, volim more i dobre hotele. Mislim da bih sve pare potrošila na dobre hotele.
  Koliko ti je bitan ambijent u restoranu?
  Vrlo mi je bitan, volim restorane koji su lepo ušuškani sa prigušenim svetlom, svećama na stolu... Pored ambijenta, najbitnije mi je da je sa mnom dobro društvo, a izabranik je najvažniji.
  Koji je tvoj porok?
  Vežbanje! Kada bi mi neko to oduzeo, ne znam šta bih radila bez treninga. Pošto sam se povredila kada sam plesala, pukla mi je zadnja loža i gluteus, i dva meseca nisam mogla da vežbam, mislila sam da ću poludeti, bila sam užasno depresivna i nervozna.
  Deluješ vrlo smireno, uvek si nasmejana i lepo raspoložena. Šta može da te iznervira i naljuti?
  Laž i prevara, to me najviše iritira. Ne dozvoljavam da me bilo ko pravi budalom. Imam kratak fitilj, brzo se ljutim, ali me kratko drži. Najgore stvari u životu uvek sam opraštala i to je moja vrlina.
  Za koje kućne poslove si pravi majstor, a koje ne možeš da smisliš?
  Za sve sam majstor! Sredim kuću od 250 kvadrata za sat i po vremena. Peglanje me najmanje interesuje, ali i to radim.
  Kako se opuštaš?
  Nedavno sam kupila sebi konja i često odlazim na jedan salaš blizu Jakova gde sa mojim Zoroom uživam u prirodi.
  Šta može da te nasmeje?

  Sećanja...
  A da te rastuži?
  Laka sam na suze, mnogo sam emotivna.
  Kakva si u ljubavi: romantična ili strastvena, slušaš li glavu ili srce?
  Uvek srce. Da sam slušala razum, ne bih ovoliko grešila u životu. Deci sam primer za mnoge stvari, ali što se ljubavi tiče, sigurno ne. Toliko puta sam pogrešila, razum mi je govorio da treba da prekinem, ali srce je odlučilo da treba da nastavljam dalje neke veze u kojima nije ni trebalo da budem. Neko se uči na tuđim, a ja na svojim greškama.
  Kakvi muškarci te privlače?
  Volim da je muškarac džentlmen - da ume da otvori vrata, pridrži kaput - po tom pitanju sam starog kova. Ne volim preozbiljne muškarce, već one koji imaju priču, s kojima satima možeš da razgovaraš. Pored toga, uvek obraćam pažnju na zube, obuću i ruke, to su tri stvari koje su mi vrlo bitne. I mora da bude dobro građen!
  Da li češće napraviš prvi korak ili čekaš da ti muškarac priđe?
  Ukoliko osetim da postoji to nešto, nije mi problem da priđem prva, ili barem da dam neki znak.
  Gledali smo te u emisiji Plesom do snova u kojoj si pobednički otplesala za malog Nemanju. Koji su tvoji snovi, o čemu maštaš?
  Volela bih da nađem već jednom tog princa na belom konju i da budem potpuno zaštićena, spokojna i srećna.