Broj 122
Početna > Intervju > MOJI GREŠNI ZALOGAJI

Tijana Stajšić

MOJI GREŠNI ZALOGAJI

Bivša ukućanka Velikog brata jedna je od žena koje čekaju da budu izabrane, ali od onoga koga je prethodno sama odabrala. U ljubavi je strasna i romantična, a duhoviti, zabavni i intrigantni muškarci obaraju je s nogu

Tijana Stajšić kaže da je za lepotu najbitnija stvar biti veseo, srećan, nasmejan i misliti pozitivno. Poslednji dinar dala bi za putovanja, mašta o dalekim i toplim krajevima, opušta se uz knjige i pravi je predstavnik onih koji smatraju da je čulno uživanje i zadovoljstvo svrha, motiv i cilj celokupnog našeg delanja.
  Šta je za tebe stil, kako ga definišeš?
  Stil je oblik prikazivanja. Sliku o nekoj osobi, o njenoj posebnosti i karakteristikama, stvaramo u prvih nekoliko sekundi, na osnovu stila, onoga što priča, kako se ponaša, kako je obučena, našminkana, kakva joj je frizura...
  Čini li garderoba čoveka i šta šalje najbolju poruku o nekoj ženi?
  Ono što žena nosi na sebi govori mnogo toga. Možemo donekle da zaključimo šta ta osoba voli. Mada ni to nije 100 odsto sigurna definicija, jer je dosta onih osoba koje nose i oblače nešto samo zato što je to poslednji krik mode, iako se ne pronalaze u tome, i tako izgledaju smešno. Žena prvenstveno mora biti uredna, čista, mirišljava... I mislim da je to najbolja poruka koju može poslati.
  Kažu da lepota dolazi iznutra, čime je onda treba hraniti spolja?
  Da se ne lažemo, spoljašnja, fizička lepota je svima nama vrlo bitna i svi žudimo za njom. Ali, i nju treba održavati i hraniti. Najbitnije je misliti pozitivno, biti veseo, srećan i nasmejan. Održavati je raznim sportskim aktivnostima, vežbama, preparatima... I, ako je potrebno, zašto ne i nekim estetskim operacijama, ali, naravno, u granicama dobrog ukusa.
  Jesi li hedonista?
  Pravi sam hedonista, pravi predstavnik onih koji smatraju da je čulno uživanje i zadovoljstvo najviše dobro, pobuda i svrha, motiv i cilj celokupnog našeg delanja. Stvarno volim i znam da uživam u lepim stvarima.
  Na šta bi potrošila i poslednji dinar?
  Na putovanja.
  Kada bi dobila premiju na lotou, šta bi prvo kupila?
  Prvi deo bih odmah uplatila nekoj turističkoj agenciji, put oko sveta za mene i par mojih vrlo bliskih i dragih osoba.
  Šta najčešće naručuješ u restoranu?
  Veliki sam avanturista i pošto volim da probam nove stvari, volim da probam i razne specijalitete. Morski plodovi su u samom vrhu mojih omiljenih gurmanluka. Jela sam i živu ribu, meso krokodila, žablje batake...
  Jesi li gurman, šta uvek mora da se nađe u tvom frižideru?
  Jesam, i to veliki, ali se kontrolišem. Posao kojim se bavim zahteva idealne mere i težinu, ali ne lišavam sebe ničega, pa čak ni onih slatkih „grešnih" zalogaja. Obožavam čiz kejk.
  Koje kućne poslove nerado obavljaš, a za koje si majstor?
  U suštini, ne volim ništa da radim, ali s obzirom na to da živim sama, primorana sam na to. Ne volim da peglam, ali taj problem sam rešila tako što nosim stvari u perionicu veša gde ih i fino ispeglaju.
  Imaš li kratak fitilj ili si tolerantna?
  Nisam svađalica. Ne volim ni kad neko drugi u mom prisustvu to radi. Osobe za koje znam da bih se posvađala s njima ignorišem. Ali, naravno da znam da se branim kada se osetim ugroženom i napadnutom. Tolerantna sam sve do određenog momenta, a onda nastaje haos!
  O čemu najčešće razgovaraš uz kafu s drugaricama, da li su vam teme žene ili ogovarate muškarce?
  Oni koji su pratili Velikog brata znaju da nisam u tom fazonu, i da po tom pitanju nisam tipična žena. Mnogo više se družim i bolje osećam u muškom društvu. Imam mnogo više drugara nego drugarica. A i tih nekoliko drugarica nisu ogovarače i tračerke, jer sa takvim ženama ne funkcionišem i ne nalazim zajednički jezik.
  Jesi li od devojaka koje biraju ili koje čekaju da budu odabrane?
  Ja sam od onih koje čekaju da budu izabrane... Ali od onog koga su one same prethodno izabrale...
  U ljubavi si strasna ili romantična?
  I jedno i drugo, zavisi od okolnosti i druge osobe, naravno. Slušam i srce i razum.
  Kakvi muškarci te obaraju s nogu?
  Duhoviti, zabavni, zanimljivi, intrigantni... Oni koji me inspirišu i drže osmeh na usnama. Ostvareni i uspešni.
  Daljine o kojima maštaš su...?
  Zaljubljenik sam dalekih, tropskih, toplih, morskih krajeva...