Broj 120
Početna > Zanimljivosti > NAJVEĆI MUŠKI STRAHOVI

On u krevetu

NAJVEĆI MUŠKI STRAHOVI

Većina muškaraca se, kada je seks u pitanju, drži samouvereno i nepobedivo, ali ne dajte se zavarati - i oni se boje. Posebno kada je reč o veličini, tehnici i rečenici - To se svakom može dogoditi!

Evo liste najčešćih muških seksualnih strahova.
 
  Užasava ih pomisao da ćete ih porediti s drugim muškarcima
  Svaki muškarac priželjkuje da baš on bude taj koji će poneti titulu najboljeg ljubavnika. Svako moguće poređenje sa bivšim frajerima čini ih pomalo nesigurnim. Pogotovo će biti uplašen ako njihova draga spominje svog bivšeg i ranija seksualna iskustva. Ako kaže da je njen bivši dragi bio loš u krevetu, mogao bi pomisliti da ćete i o njemu jednog dana tako pričati. Kako biste smanjili njegov strah, recite mu šta u krevetu volite da vam se radi i u čemu najviše uživate.
 
  Boji se da ćete njegov penis smatrati malim
  Prosečna veličina penisa iznosi 16,5 santimetara. Ako on ima manji, verovatno je očajan zbog toga. Muškarcima koji su iskompleksirani jer misle da imaju mali penis teško je objasniti da veličina nije bitna. Većina ih je uverena da samo veliki može da obavi posao. Veruju da je veliki penis ključ seksualnog uspeha. Iako ima i dosta žena koje dele ovo mišljenje, na radost muške populacije, veliki deo žena smatra da je važna tehnika, sposobnost zavođenja, maženja i poljubaca, a ne samo velika alatka. Probajte da ga uverite da nije sve u veličini. Izaberite pozu u kojoj može najbolje da pokaže šta ima.
 
  Boji se da nije dovoljno atraktivan
  Ako ste mislili da muškarci nisu osetljivi na izgled tela, varate se. I mnogi moderni muškarci su opsednuti savršenim telima, pogotovo ako imaju zgodne devojke koje žele da impresioniraju. Nemojte se ni u ludilu smejati njegovom stomačiću, dlakavim nogama i drugim sitnim nesavršenostima. Dobro ga je i pohvaliti i reći, recimo, da se osećate sigurno u njegovom zagrljaju.
 
  Boji se da će prerano ejakulirati
  Statistike kažu da najveći broj muškaraca može da izdrži dva do tri minuta „čistog seksa" pre nego što ejakulira. Upravo zbog toga jedan od najčešćih muških strahova vezanih za seks jeste strah od prerane ejakulacije. Isto tako, skoro svi muškarci su bar jednom u životu suočeni s tim problemom. Zbog toga se boje da neće seksualno zadovoljiti ženu. Još ako nekoliko puta zaredom njegova ljubavnica ne doživi orgazam, njegovom očaju nema kraja. Ako imate takav problem, produžite predigru i dajte sebi vremena da se i vi uzbudite. Vrhunac možete da odgodite ako napravite kratku pauzu prilikom odnosa. Ako osetite da ste se jako uzbudili, stanite na trenutak, ohladite se, pa tek onda nastavite.
 
  Boji se da je kriv jer niste doživeli orgazam
  Mnogi muškarci sebe optužuju jer njihova draga nije doživela vrhunac. Kada još čuju o uzastopnim orgazmima nekih žena, naprosto polude i misle da su oni neuspešni ljubavnici. Ali, deo krivice za neuspeh orgazma svakako snose i žene. Da bi doživela vrhunac, žena mora da bude opuštena, raspoložena i potpuno predana. Da bi žena došla do vrhunca, muškarac je mora prvo mentalno zavesti. Komplimenti, atmosfera, dodiri, šaputanja dobar su put koji će je dovesti do vrhunca. Saveznik vam je naravno i klitoris, pa je dobro koristiti se ustima, jezikom i prstima.
 
  Boji se da će biti loše
  Neuspešnost samog seksualnog čina je nešto čega se pribojavaju svi muškarci, posebno kod prvog seksa s partnerkom. To ih naročito muči ako su imali neprijatnih trenutaka sa ranijim ljubavnicama. Pokažite mu da ga cenite kao osobu i stvorite opuštajuću atmosferu. Inicirajte vi seks i vodite igru.