Broj 117
Početna > Intervju > TAJNE NAJLEPŠE SRPKINJE

Ivana Kukrić

TAJNE NAJLEPŠE SRPKINJE

Ivana Kukrić, prelepa brineta, krasila je naslovne strane najprestižnijih magazina, igrala u spotovima naših zvezda i bila zaštitno lice mnogih brendova. Ivana živi i radi u Americi, a uskoro ćemo je videti i na domaćoj modnoj pisti...

Šta ti iz Srbije najviše nedostaje?
  Igranje s mojim psima, dvama nemačkim bokserima! Sa porodicom i bliskim osobama se svakodnevno čujem, pa uspevam da zaboravim koliko sam, zapravo, udaljena od Beograda.
  Pratiš li trendove?
  Ne pratim ih slepo iako sam u poslu gde to ne mogu da zaobiđem. Zapravo, pre bih rekla da nekad teram inat stilistima, jer ne mogu da me nagovore na neku trendi odevnu kombinaciju ako nije po mom ukusu. Volim svašta da nosim, ali sve zavisi od trenutka i mesta - od glamuroznih haljina pa sve do starki i običnih majica, koje najviše volim da nosim.
  Kako održavaš lepotu?
  I pored toga što jedem sve, zdravo se hranim. Ne pijem kafu i ne pušim. Pijem puno tečnosti i mislim da je to jedan od osnovnih razloga za lep ten. Trudim se da dosta vremena posvetim sebi. Mislim da je za spoljašnji izgled vrlo važno i unutrašnje stanje. Kad je čovek smiren i zadovoljan, verujem da se to odražava i na lice.
  Kakva je situacija na ljubavnom planu?
  Nisam emotivno ispunjena, ali sam, uprkos tome, veoma srećna!
  Bez kog kozmetičkog proizvoda ne možeš?
  Imam suvu kožu i bez kreme za lice ne bih mogla da zaspim.
  Šta je tvoj recept za održavanje lepote?
  Puno smeha, odmora i što manje stresa, jer on uništava lepotu, u šta sam se i sama uverila!
  Jesi li hedonista?
  Jesam! Bik sam u horoskopu, a oni su poznati kao veliki hedonisti. Ko god me poznaje dobro, zna koliko volim i koliko znam da uživam u dobroj hrani, vinu, muzici, putovanjima...
  Kako provodiš slobodno vreme?
  Pošto živim blizu okeana, volim da trčim po plaži u jutarnjim satima ili samo da se izležavam na pesku uz neku dobru knjigu. Trenutno čitam dve knjige: Saru Petra Sarića i Senku vetra. Nedavno sam poslom bila u Kejptaunu, u Južnoj Africi. Po završetku snimanja otišla sam na safari u okviru Kruger parka, u džunglu, daleko od civilizacije. To je bio pravi odmor!
  Na šta trošiš najviše novca?
  Pored cipela, mislim da su to putovanja i restorani.
  Jesi li kupoholičarka?
  Bila sam dugo vremena, ali mislim da sam ušla u neku mirniju fazu. Kupovala sam i šta mi treba i šta mi ne treba. Sad se trudim da bar razmislim da li to stvarno želim. Nadam se da to nije samo prolazna faza (smeh).
  Šta je tvoj najveći porok?
  Ne znam da li sam više opsednuta slatkišima ili cipelama. Kad uđem u prodavnicu čokolade i slatkiša, u stanju sam satima da razgledam i da pokupujem pola radnje. To ne znači da sama sve pojedem, ali važno je da uvek imam dobru zalihu slatkiša u kući.

Autor: Nataša Bajat