Broj 116
Početna > Intervju > VOLIM VELIKI KREVET

Aleksandra Perović

VOLIM VELIKI KREVET

Atraktivna pevačica manekenskog stasa Aleksandra Perović kaže da se oseća seksi u udobnim farmerkama i atletskoj majici, otkriva šta uvek nosi u tašni, kako se opušta i zašto je retko na visokim potpeticama

Šta je za tebe stil?
  Iako ne mogu da dam tačnu definiciju, rekla bih da stil podrazumeva ljude koji znaju da se oblače, bez obzira na to da li to ima veze s trendom ili ne.
  Ravne cipele ili štikle?
  U mom slučaju štikle su zadužene samo za scenu. Ponekad se osećam kao džin kada obujem visoke štikle, verovatno zato što sam visoka 1,80 m.
  Tvoj omiljeni komad garderobe je?
  Tašne, cipele i kaiševi. Inače, imam neke stvari koje mi je žao da nosim svaki dan, a onda pitam samu sebe za koju to priliku čuvam!
  U čemu se osećaš seksi?
  Kako kad. Mislim da to, pre svega, zavisi od mog raspoloženja u toku dana i kilaže u tom trenutku. Dobre farmerke, neka manja štikla i atletska majica su u mom slučaju uvek seksi. Leti se fenomenalno osećam u dobroj tunici ili marami, i kupaćem kostimu ispod.
  Kakav nakit voliš?
  Uglavnom zavisi od prilike u kojoj ga nosim, ali diskretan nakit je, ipak, moj favorit. Volim belo zlato. Od bižuterije imam velike „žute" komade nakita, samo radi kombinovanja sa ostatkom garderobe.
  Bez čega u tašni ne možeš da izađeš iz kuće?
  Moja tašna je prava Sport Bili tašna i nekada ni sama ne znam šta se sve u njoj nalazi. Inače, u tašni uglavnom nosim novčanik, telefon, mali neseser sa šminkom, flašicu vode i brdo nekih ličnih stvarčica koje redovno prebacujem iz tašne u tašnu.
  Na koji način se opuštaš?
  Kod kuće uz dobru knjigu ili film. Inače, odlazak na more, sunčanje i kupanje me uvek opuste.
  U kojim situacijama opsuješ?
  Dok vozim. Zaključila sam da bi po ponašanju učesnika u saobraćaju, po njihovim reakcijama i ispadima, psiholozi mogli da vide i kakva je ta osoba. Znam da opsujem kada gledam sport, bez obzira na to da li je u pitanju tenis, košarka ili fudbal. Umem da opsujem i kada se desi neka nepravda.
  Da li liniju održavaš dijetama ili vežbanjem?
  Svaki drugi dan vežbam, a dijete nikada nisam praktikovala. Imam svoj režim ishrane, pijem do dva litra tečnosti u toku dana, izbegavam slatkiše, pečenje i masno. Pijem isključivo sojino mleko.
  Kakva si domaćica, da li češće kuvaš ili se hraniš napolju?
  Ako se desi da imam slobodan dan, onda mi je bez veze da idem u restoran, tada spremim nešto što volim. U poslednje vreme su mi dani takvi da ne stignem ni u restoran da odem, već stalno trčim i jedem nešto s nogu.
  Šta prvo uradiš kada se probudiš ujutro?
  Popijem vodu, nešto malo doručkujem i vežbam, ukoliko mogu tako da organizujem dan. Inače sam večernji tip, volim prirodno buđenje, ne da zvuk budilnika bude prvo što ću čuti ujutro.
  Tvoj stil spavanja? Na stomaku ili leđima, velikom krevetu ili...?
  Spavam na stomaku ili na strani. Volim ogroman krevet i moram da imam veću površinu kreveta za sebe.
  Šta te uvek nasmeje?
  Nekoliko mojih prijatelja i moja porodica.
  Šta je to što želiš, a još uvek nisi ispunila?
  Kao i svi drugi, i ja imam mnogo želja. Nadam se da će u mom slučaju sve ići svojim tokom i da ću na kraju uspeti da ispunim sve.