Broj 116
Početna > Lepi i zdravi > ROSO TERAPIJA

Naučite kako da budete zdravi

ROSO TERAPIJA

Od momenta kada se pojavila, Roso terapija je podelila javnost. Jedni je osporavaju, a drugi veruju da savremena medicina i hemijski lekovi nisu rešenje, jer leče posledicu, a ne uzrok bolesti. Ekskluzivno za Stil, o ovoj metodi govori njen tvorac dr Nenad Roso, naturopat, doktor biološke medicine, tvrdeći da je ona vodič kroz zdrav život, koji se sastoji od prevencije i edukacije

Sve naše bolesti vezane su za imunitet
  Dok je on dobar, nema šanse da nam se desi bilo koja bolest, ali poremećajima u imunosistemu dolazi do bolesti kao što su virusne, bakterijske, gljivične i parazitske infekcije, razne hronične upale i na kraju maligne bolesti. Druge bolesti vezane za poremećaje imuniteta su takozvane autoimune bolesti, gde naš imuni sistem izgubi koordinaciju pa odbrambene ćelije napadaju vlastito tkivo. Tu spadaju multipla skleroza, sklerodermija, lupus, reumatoidni artritis, razne alergije i još niz poremećaja.
 
  Sve bolesti vezane su za naš način života
  Belo brašno, beli šećer, žitarice, posebno pšenica, alkohol, nikotin, gazirana pića, konditorski proizvodi (čokolade, slatkiši...) puni su veštačkih aroma, dozvoljenih otrova sa šifrom E, natrijum-glutamata, aspartama, fluorida. Voda je puna hlora, brza hrana poput Mekdonaldsa, meso je puno hormona i antibiotika. Mesne prerađevine su pune nitrata i nitrita, koji u želucu dovode do stvaranja nitrozamina, snažnih kancerogena koji lako dovode do raka želuca, posebno kod osoba krvne grupe A i AB koji imaju prirodan manjak HCl (hlorovodonične kiseline) i pepsina u želucu, pa manjak crevne alkalne fosfataze, što smanjuje apsorpciju mesa u tankom crevu pa ono, dok putuje nesvareno prema debelom crevu, ispušta usput toksine. Sve to dovodi do poremećaja u ćelijskom disanju i do pada pH vrednosti, što, opet, dovodi do poremećaja u ćelijskoj signalizaciji. Naše imunoćelije tada imaju sve više problema u odbrani tela i polako dolazi do bolesti.
 
  Za svaku bolest krivac leži u nama samima
  Svi se rađamo zdravi, s programom samoizlečenja u sebi, a brojne genetske razlike među ljudima proizvod su društva u kojem živimo. Okolina deluje na uključivanje i isključivanje određenih gena, a to je reakcija naše DNK - kao reakcija kompjutera na unos određenih podataka. Genetske razlike se ne nasleđuju, već su uzrok sredine u kojoj se živi.
 
  Hemijski lekovi narušavaju protok energije
  Službena medicina, izuzev hirurgije koja je ponekad neizbežna, najveća je prevara naše civilizacije, naše frekvencije, našeg elektromagnetnog frekvencijskog spektra, koji je samo mali deo od 0,005 odsto poznate energije/materije. U našem vidnom spektru energija sporo vibrira te se čini gušćom, pa naših pet čula samo tada mogu da opaze energiju u obliku u kom je vidimo. Hemijski lekovi (antibiotici, kortikosteroidi, antidepresivi, onkološki lekovi...) prvi su i najveći faktor poremećaja naše ćelijske signalizacije. Oni narušavaju protok DNK/RNK informacija i ometaju pravilnu replikaciju ćelija. Hemijski lekovi donekle skrivaju i ublažavaju simptome i posledice bolesti uz opasne nuspojave i usput izazivaju druge energetske poremećaje koji će dovesti do drugih bolesti. Pacijentu subjektivno bude lakše, ali objektivno bolest se razvija do fatalnih razmera. U suštini, službena medicina je način na koji farmaceutska industrija (70 odsto svetske farmaceutske industrije je u rukama Rokfelera) plasira svoje lekove i obrće milijarde dolara na račun našeg zdravlja, našeg života i života naše dece. Hemijski lekovi, hemijski dodaci hrani, religije, ratovi, drže ljude u stalnom strahu od svega, što sve dovodi do smanjenog protoka energije u DNK mrežu, zaključava ljude u niskim frekvencijama, a to sve rezultira bolešću. Energija sporije prolazi kroz meridijane bolesnog organa, a tkiva tumora su na izuzetno niskim frekvencijama. Na primer, srčani napadi su posebno vezani sa statičkom energijom. U zdravom organizmu ćelije su na višim frekvencijama kratkog talasa, tada se srčana čakra brže okreće, što aktivira „antene" u našoj DNK, antene za primanje i odašiljanje signala - frekvencija, što će vam otvoriti procesor za višu percepciju da konačno shvatimo ko smo i gde smo.
 
  Roso terapija je mozaik od četiri važna elementa lečenja i ako jedan fali, lečenje neće biti uspešno.
 
  1. HIPOKRATOVA DIJETA
  Radi se prema svakom pacijentu i prema profilu njegove bolesti. Njen zadatak je da očisti krvotok od hemijskih kancerogena da bi se ćelijski signal mogao nesmetano prenositi sa ćelije na ćeliju. Voda je ta koja memoriše i prenosi signale, a koncentracija vode u telu je 22-82 odsto, što zavisi od organa do organa.
  2. RAJF (BETA) GENERATOR
  Generator je napravio davnih '30-ih godina prošlog veka američki lekar dr Rejmond R. Rajf i time udario temelj novoj (staroj) grani medicine, kvantnoj medicini. U Rusiji je kvantna medicina, i lečenje frekvencijama, priznata u rangu službene medicine još od 1984. godine. Rajf-generator je dekoder (čitač) programa koji se nalaze na CD-u. Postoji više od 200 poznatih programa za lečenje raznih poremećaja i bolesti. Rajf-generator deluje na poremećaj u ćelijskoj signalizaciji, koji i dovodi do bolesti.
  3. BIOLOŠKI (ortomolekularni) LEKOVI
  Od 1900. godine do danas nađeno je 11 načina sigurnog lečenja malignih bolesti, KOJI SU, NAŽALOST, medijski blokirani i gurnuti pod tepih.
  U mom, Roso sistemu lečenja nisam smislio ništa novo, već sam bio dovoljno kreativan da najznačajnije elemente lečenja spojim u jedno.
  Roso terapija se zasniva na učenjima dr Ota Varburga, koji je za to dobio Nobelovu nagradu 1931. godine; dr Džona Berda i dr Rajfa i nezaobilaznog Nikole Tesle. Postoji oko četrdeset bioloških lekova za koje, nažalost, malo ko zna, a to su lekovi koji nemaju nuspojava, a bolesnicima uveliko podižu šanse za izlečenje i olakšavaju teškoće koje prate većinu bolesti.
  4. BIO HEALING
  Bio healing je energetski tretman koji je poznat kao zvanični način lečenja u celoj Evropskoj uniji. Nazivam ga energetski antibiotik, koji bez nuspojava za desetak dana i kod najtežih bolesti osposobi organizam za dalju borbu protiv bolesti.
 
  Pre ulaska u Roso terapiju treba samo jednu stvar raščistiti sa samim sobom.
  Morate odlučiti da li želite živeti da biste jeli ili jedete da biste živeli.
 
 
  Dr Nenad Roso
   
  U sledećem broju više o biomedicinskom beta generatoru