Broj 111
Početna > Intervju > SA MUŠKARCIMA NA VI

Olja Crnogorac

SA MUŠKARCIMA NA VI

Voditeljka i manekenka Olja Crnogorac otvoreno i bez dlake na jeziku priča sa kojim muškarcima prelazi na ti, šta joj najbliži zameraju, koliko je saobraćajnih kazni skupila, ali i zašto bi se menjala sa Anđelinom Džoli na jedan dan

Šta je za tebe stil?
  Izgrađivanje sopstvenog imidža, prilagođavanjem modnih trendova sebi i svojoj ličnosti, a ne samo surovo praćenje mode. Imati stila u svakom slučaju ne znači nositi kožne helanke, iako su „moderne", ukoliko imate veliku zadnjicu.
  Čini li odelo čoveka?
  Apsolutno mislim da čini, ma koliko to surovo zvučalo. Veoma je važno da je čovek lepo i pristojno obučen, bez obzira na to koliko to na njemu košta jer mišljenje koje želi da drugi imaju o njemu reflektuje, na neki način, i kroz garderobu koju nosi. Ko može ozbiljno da shvati devojku koja dođe na sastanak u miniću od dva santimetra i dekolteu do pupka, pa da je završila i pet fakulteta?
  Sa kojim osobama prelaziš na ti?
  Kada je reč o muškarcima, na ti prelazim sa onima za koje vidim da me ne muvaju. A kada želim da napravim distancu, sa muškarcima za koje mislim da prelaze granicu prijateljstva, onda insistiram na vi.
  Koji tip muškaraca te ne zanima?
  Oni koji neprekidno pričaju o sebi i koji misle da zato što poseduju materijalna sredstva mogu da poseduju i ljude.
  Najromantičnija stvar koju ti je priredio neki muškarac je?
  Za moj rođendan sam od svog prvog dečka, kojeg u međuvremenu nisam videla nekoliko godina, dobila 101 ružu i tortu koju je isporučio portir na moju adresu.
  Koje reči muškarac mora da izgovori da bi te oborio s nogu?
  Takve reči ne postoje.
  Koji je tvoj najveći porok?
  Bolesna ambicija i prevelika samokritičnost. Šta god uradila ili mi se desilo u životu, uvek mislim da je moglo mnogo bolje.
  Šta ti najbliži ljudi najviše zameraju?
  Što sam mnogo hladna, bezosećajna i što njihove probleme ne posmatram kao svoje. A ja čak ni svoje probleme ne gledam kao svoje!
  Sećaš li se prvog poljupca?
  Naravno, igrali smo se žmurke, i taj dečko se sakrio na istom mestu gde i ja. Tada me je poljubio, ali nije bio u pitanju francuski poljubac, već onaj dečji. Pala sam u nesvest koliko je bilo lepo i tri dana sam razmišljala samo o tome.
  Šta si promenila u ovoj godini?
  Rekla sam sebi da ću ove godine i u vezi, ali i u odnosu sa prijateljima, gledati svoja posla. Više vremena ću posvetiti svojoj edukaciji i hobijima. Neću imati vremena za ljude koji mi nisu pravi prijatelji. Jednostavno, u ovoj godini želim da napravim neke rezove u životu. Želim da uđem u stanje mira, neću dozvoliti drugim ljudima da me povređuju.
  Šta te najlakše izbaci iz takta?
  Kao i svaku ženu, kada me neko konstantno laže. To je situacija u kojoj mogu da prekinem i prijateljstvo i ljubav.
  Kakva si u saobraćaju?
  Nepromišljena, brza i nervozna. Volim slobodu u vožnji, o kojoj govore i svakodnevne kazne koje mi pristižu.
  Plaćaš li ih?
  Ne, čekam da me pozovu.
  S kim bi se menjala na jedan dan?
  Sa Anđelinom Džoli. Jeste da bih poludela sa šestoro dece, ali volela bih da se bar jedno jutro probudim pored Breda Pita i da deca skaču po nama. Mislim da bih istrpela i dečje skakanje ta 24 sata zarad buđenja s njim.
  Vidiš li sebe u toj ulozi, majka, žena i domaćica?
  Mislim da još uvek nisam spremna. Možda ću o tome razmišljati za dve godine, ali ove i sledeće sigurno ne. Za sada imam psa koji je sam po sebi takođe velika obaveza.