Broj 110
Početna > Intervju > ŽELIM BEBU

Katarina Sotirović

ŽELIM BEBU

Uvek nasmejana Katarina Sotirović sebe ne smatra robom trendova, ne može da zamisli dan bez tuširanja i kafe i sanja da ubrzo postane mama. Ona još otkriva na koji način leči depresiju i kada se prvi put poljubila

Za tebe je stil...?
  Nisam rob trendova i modnih diktata, ali mislim da imam dobar ukus za oblačenje. Stil je individualna stvar i njega poseduje svako ko se oblači sa ukusom, prkoseći trenutnim trendovima!
  Bez čega ne možeš da zamisliš dan?
  Bez tuširanja i kafe! Mogu da preživim takav dan, naravno, ali ako nešto od toga ne uradim, nisam „svoja".
  Šta te najčešće nasmeje?
  Dobra komedija, po mogućstvu crtani film. Uvek se slatko ismejem i kada se sa drugaricama prisećam nekih dogodovština sa zajedničkih putovanja. Nasmeju me i nadimci koje mi muž svakodnevno smišlja.
  Koji nadimci su te pratili u životu?
  Kad sam bila mala, tata me je zvao Kale, pa mi je zato i sad simpatično kad me neko tako zove. Koktel bend me je zvao Batica, a imam par drugara koji me zovu Debela. Kume me zovu Mala...
  Šta su ti prioriteti u životu?
  Briga o najbližima i ostvarivanje ciljeva koje sam sebi zacrtala.
  Misliš li da je ljubav precenjena ili si ipak nepokolebljiv romantik?
  Sudeći po tome kakva je situacija među ljudima, i da ljubavi ima sve manje i manje, mislim da ću ostati večiti romantik! Više nema pisama, ljudi se ne nalaze u gradu da popričaju, nego sve više vremena provode za kompjuterom... Romantika je na izdisaju, nažalost!
  Sećaš li se prvog poljupca, kakav je bio?
  Ako me sećanje služi, to je bilo baš davno, bila sam osmi razred i tada mi se dopadao dečko iz kraja. Nisam ga videla otkad sam upisala srednju školu jer sam se tada preselila na Novi Beograd.
  Iz tvog ugla, postoji li recept za idealnu vezu?
  Takav recept još nisam pročitala! (ha, ha) Iz iskustva znam da je najgore davati savete kad je ljubav u pitanju. I obrnuto, primenjivati tuđa iskustva u svojoj vezi. Najbolje je slušati samo sebe i voljenu osobu.
  Kada ideš u provod sa drugaricama, kako izgleda kada vi pijete?
  Prestala sam da pušim, retko kad pijem, a kad sam u prilici za to, uvek uzmem neki koktel, jer mi sve ostalo ne prija. Ne volim pivo, vino, žestoka pića. Retko kad i izlazim, jer mi je zbog prirode posla, kafana preko glave!
  Tvoj lek za depresiju je?
  Pre neki dan sam čula odličnu rečenicu - najbolji lek za depresiju je da se otklone uzroci depresije! Ako malo bolje razmislite, savet je odličan!
  Šta je najvrednija stvar koju poseduješ?
  Materijalne stvari mi nisu toliko važne, kao zdravlje koje mi je još uvek dobro. Ljubav, porodica i prijatelji su moje najveće blago.
  Skijanje ili plivanje? Najbolji odmor si doživela...?
  Plivanje! Ne umem da skijam, nisam zimski tip! Obožavam leto, more, sunce, prirodu, lepo vreme me uvek oraspoloži. Bilo je puno prelepih putovanja, a najinteresantnije mi je bilo u avgustu 2008, u Berlinu sa kumama i na Madoninom koncertu!
  Tvoja najveća želja je?
  Da u zdravlju doživim da rodim bebu, što pre!