Broj 110
Početna > Zanimljivosti > SEKSUALNA POMAGALA

Dobre vibracije uz seksualne igračke

SEKSUALNA POMAGALA

Još su drevni Egipćani koristili dildoe, Rimljani su pravili sveće u obliku penisa, a Kinezi su izmislili specijalni prsten. Igračke za odrasle postoje već dve i po hiljade godina i ne pokazuju težnju da nestanu. Neki smatraju da je sramota koristiti seksualna pomagala, drugi podržavaju ideju, a neki se igraju...

Verovatno ste se i sami zapitali jesu li seksualna pomagala gubljenje vremena ili dobar način da prodrmate svoj seksualni život. Ukoliko ne znate odgovor, najbolji način je da ih i sami isprobate. Bez rumenih obraza i stida - ne zaboravite da su današnje igračke mnogo više od pukog ispunjavanja fantazija. Vibrator može da bude uže za spasavanje ženi koja ima teškoća da doživi orgazam, a mnoga nova pomagala su dizajnirana tako da poboljšaju kontrolu vaginalnih mišića. Samo još ne znamo ima li svih ovih naprava kod nas na tržištu.

Za svaku ženu koja vrišti od užasa na samo pominjanje seksualne igračke postoji druga koja neće izaći iz kuće bez svoje. Pridružite se! Muškarci su trajno opsednuti bilo kakvim seksualnim igračkama i pomisao da ste i najblaže zainteresovane da neku isprobate, veoma će ih uzbuditi. Nemojte da bacate puno novca na skupa pomagala, kupite nekoliko jeftinijih za početak. Često je faktor novine ono što je privlačno. Evo nekoliko predloga...

Ostani čvrst - za smanjenje osetljivosti
Radi se o spreju koji produžava erekciju. Sprej se nanosi na penis, a zatim se ta oblast masira.

Vibrator sa biserima
Jedan od najpopularnijih vibratora u Australiji. Izrađeni su od veštačkih bisera koji se okreću u spiralnim krugovima, ali i sa stimulatorom klitorisa koji takođe vibrira. Jedini problem je što čini orgazam toliko jednostavnim da zaboravite kako da ga doživite na bilo koji drugi način.

Krznene lisice
Komplet za vezivanje od ošišanog krzna obezbeđuje moderan izgled čak i kada ste vezani za krevet. Lako se koristi, mekano je, udobno i neverovatno uzbudljivo. Pa, ko voli, nek proba!

Smešni jezik
Čudna cilindrična zamka sa jezikom koji proviruje sa jedne strane. Napravljena je tako da oponaša oralni seks, a korisnici se kunu da je dobro koliko i ono pravo - pod uslovom da možete da se suzdržite od smeha dovoljno dugo da je ozbiljno shvatite. Unesite podmazivač u posebnu pregradu i namestite jezik (može da se pere) na jednu od pet mogućnosti. Liže gore-dole, s jedne strane na drugu ili se pomera unutra i napolje.

Ružičaste kuglice zadovoljstva
Opšte su poznate kao duo kuglice. To su mekane, bodljikave metalne kuglice prekrivene lateksom (veličine loptice za golf i povezane vrpcom). Ubačene u vaginu one se pomeraju i navodno čine da se osećate seksi. Proizvođači tvrde i da pomažu u kontroli mišića.

Autor: D. Perišić