Broj 108
Početna > Zanimljivosti > SKENIRANJE FRAJERA

Dodirni mi kolena, to bih baš volela!

SKENIRANJE FRAJERA

Ne žude samo muškarci za ženama koje imaju usne poput Anđeline ili Monike Beluči, i dame vole tipove s punim i sočnim usnama, i to ne samo zbog izgleda, već i zbog ljubavnih užitaka

Kada ste ugledali tog neznanca, niste znali šta na njemu pre da odmerite. Kroz telo vam prolaze žmarci jer ste se u jednom trenu izgubili u dubini oka zgodnog momka koji stoji nasuprot vas dok čekate u banci da dođete na red i platite račun za struju. Smatra se da je mozak najprivlačniji deo svake osobe, ali pre nego što otkrijete s kakvim se „mentalnim sklopom" srećete, za oko će vam sigurno zapasti pojedini fizički atributi frajera koji vas je zainteresovao.
Prvo što svaka pripadnica nežnijeg pola primeti na muškarcu svakako su oči. I dok jedne tvrde da je pravi mačo tip onaj sa izražajnim tamnim očima, druge smatraju da je pravi onaj frajer koji ima velike plave oči, dugačke trepavice, i pune upadljive obrve. Naravno, sve je stvar ukusa! Mmmmm! Kako ovaj dečko ima sočne usne, imate osećaj da biste ga dugo, dugo ljubile. Rado bih ga grickala za usnu sve dok mu ne otekne i utrne. Ne žude samo muškarci za ženama koje imaju usne poput Anđeline ili Monike Beluči, i dame vole tipove s punim i sočnim usnama, i to ne samo zbog izgleda, već i zbog onih ljubavnih užitaka. I dok mu požudno posmatrate usne, već imate „prljave maštarije", i pitate se kakav li mu je tek jezik? Brzinom svetlosti kroz glavu vam prolazi bezbroj pokvarenih strasti. Mnoge devojke će se složiti da je jezik najjači muški mišić, a još ako pripadnik jačeg pola zna dobro da barata njim, neće morati da razmišlja o tome kako će zadovoljiti svoju dragu ako ga „alatka" izneveri.

Dečko po meri
Morate priznati da svaka od nas voli široka muška leđa i ramena jer nam atletska građa frajera uliva sigurnost i jačinu. Momci, da biste kod devojaka skupili što više bodova, bacite se na vežbanje i razvijajte svoju konstituciju! Međutim, ako dama primeti da ste prepumpali bicepse, pomisliće da ste Narcis koji voli samo sebe i redovno visi ispred ogledala. Odmah ćete se srozati u njenim očima. Opet, s druge strane, ima onih devojaka koje prosto žude da isprobaju jačinu vaših ruku dok je pribijate i podižete negde uza zid svoje sobe.
A tek trbušnjaci! Gotovo da nema devojke koja ne obožava pločice na stomaku svog dečka. Svakakve ludorije vredi probati sa momkom koji je građen poput gladijatora. Složićete se da nema mesta ili crte na nekom od frajera koji vam se sviđa, a da ga dobro ne analizirate. Tako i treba, jer kada naiđe dečko po vašoj meri, obratite mu se rečima: „Dodirni mi kolena, to bih baš volela" i...

I dok mu požudno posmatrate usne, već imate „prljave maštarije", i pitate se kakav li mu je tek jezik?
Prvo što svaka pripadnica nežnijeg pola primeti na muškarcu svakako su oči.
Svakakve ludorije vredi probati sa momkom koji je građen poput gladijatora.