Broj 108
Početna > Intervju > MOJ MUŠKARAC JE SAVRŠEN

Goga Sekulić

MOJ MUŠKARAC JE SAVRŠEN

Goga Sekulić će 2008. godinu pamtiti po objavljivanju CD-a, ali i po velikoj ljubavi koja joj se dogodila. Uz voljenog je naučila da uživa u svetlosti sveća, muzici i čaši šampanjca, a da je u pitanju gospodin Pravi, govori i podatak da je on ispunio sve njene brojne zahteve

Šta je za tebe stil, kako ga definišeš?
  Stil je način na koji neko prezentuje sebe kroz odeću, nakit, asesoar i obuću. Nema neke konkretne definicije stila, ili ga imaš pa intuitivno osećaš šta se slaže sa čime, ili nespojivim komadima daješ zajedničku notu da bi sve to izgledalo stilski. Nažalost, mnogi su mišljenja da stil čini novac. Ne, to je velika greška jer smo imali stotine primera kada se osobe obuku u markiranu, trendi garderobu pa izgledaju groteskno.
  Prednost daješ ravnim cipelama ili visokim štiklama?
  Nerešeno! Preko dana sam obavezno u patikama, ravnim čizmicama i baletankama zato što mi je dnevni tempo ubitačan, pa tako lakše, brže i lagodnije postižem sve svoje obaveze. S druge strane, scena i izlasci su rezervisani za štiklice u kojima je svaka žena seksi!
  Kakva si kada se svađaš, šta te ljuti?
  Treba umeti svađati se sa stilom. Damski. Nisam zlopamtilo i ljutnja me brzo prođe, a meni bliske osobe znaju kako da izađu sa mnom na kraj kada ima razloga, ili pak nema, za svađu. Ipak, volim da moja bude zadnja, ali pošto sam Riba u horoskopu nemali broj puta me savladaju emocije pa me spreče da bacam „munje i gromove"!
  Da li psuješ sa stilom?
  Kada sam bila mlađa, dozvoljavala sam sebi ispade te vrste, ali smatram da devojka treba da bude dama, da se fino izražava, a, hvala bogu, naš jezik je toliko bogat i šarolik da uvek nekoga možeš da „spustiš" na finjaka, bez psovke. Da se taj postidi samog sebe.
  Šta najčešće naručuješ u restoranu i kakve restorane voliš?
  Uvek vodim računa o ishrani, tako da su na mom meniju najzastupljeniji riba, piletina i ćuretina na žaru. Od pića ceđeni grejp. Volim lepe i luksuzne restorane poput Franša, Paskućija ili Hajata.
  Koliko pažnje polažeš na izgled?
  Mnogo sam posvećena svom izgledu i takva bih bila i da nisam javna ličnost. Pravo bogatstvo dajem na skupu kozmetiku i šminku, a obavezni su i kompletni tretmani u salonima lepote: pedikir, manikir, nadogradnja kose i noktiju, solarijumi, masažice...
  Šta može da te rasplače?
  Uglavnom bes! Kada se razbesnim toliko da mi dođe da od muke sednem i plačem. Obično je to kada nemam dovoljno vremena, kada mi je raspored krcat obavezama, snimanjima, intervjuima i slikanjima, a nemam vremena da predahnem. Onda kada mi je neophodno da dan traje 50 sati, tada plačem od muke!
  Šta može uvek da te nasmeje?
  Dragi prijatelji i voljena osoba. On me je naučio kako da uživam u lepoti svetlosti sveća, tihoj muzici, poljupcima, čaši šampanjca. On mi je pokazao da je za radost i sreću potrebno samo dvoje!
  Voliš li da zavodiš ili da budeš zavedena?
  Super je to što su devojke danas samostalne, ali smatram da ne treba da budu kabadahije. Hteli ne hteli, uvek je sve u našim rukama. Ali ne volim navalentne devojke. Lepše je da se osećaš kao osvojena princeza nego kao ratnik osvajač, zar ne?
  Koji je tvoj stil zavođenja?
  Spontanost i prirodnost. Prijatelji mi kažu da sam izuzetno šarmantna i duhovita, tako da verujem da i to dosta doprinosi mom zavođenju.
  Kakvi muškarci te obaraju sa nogu?
  Moj muškarac! Čim je moj, znači da je ispunio sve brojne zahteve, te da je savršen!
  Šta nikada nećeš razumeti kod žena, a šta kod muškaraca?
  Puno sam se družila sa muškarcima tako da njih odlično razumem. A ne razumem kada su žene ljubomorne i zajedljive, jer je meni uvek lepo da vidim zgodnu, lepu ili uspešnu devojku.
  Po čemu pamtiš 2008. godinu i šta ćeš sebi poželeti u 2009. godini?
  Pamtim po izlasku novog CD-a i upoznavanju velike ljubavi. A u 2009. želim sve da ostane isto, možda još lepše.