Broj 107
Početna > Zanimljivosti > OBLIK GRUDI OTKRIVA SEKSUALNOST

Tajna ženskih grudi

OBLIK GRUDI OTKRIVA SEKSUALNOST

Zagledajte se u grudi svoje drage, otkrijte kog su oblika i šapnite joj šta je čeka...

Stručnjaci tvrde da je moguće zaviriti u tajne ženine duše pomoću stare španske umetnosti proricanja - sternomantije. Ovaj pojam odnosi se na proricanje budućnosti iz oblika i obeležja na grudima. Vodeći svetski stručnjaci, predvođeni istraživačima sa američkog fakulteta Jejla, napravili su tipologiju ženskih grudi koja muškarcima pomaže da samo jednim pogledom na ženske grudi procene kakvog je karaktera neka dama. Tvrde da se ženin karakter može pročitati iz oblika i veličine njenih grudi.

Grudi kao voće
Italijanski seksolog Pjetro Lorenconi objasnio je da ženine grudi mogu da označe karakter u istoj meri kao što to čini astrologija. On je tipove grudi uporedio s voćkama i tvrdi da veličina i oblik grudi muškarcu mogu otkriti sve o nekoj ženi. Prema njegovoj teoriji, žene sa malim grudima su uzbudljive, inteligentne, vole seks i pravi su životni saputnici. Žene sa velikim grudima deli na one koje će retko odbiti poziv na seks i dame koje više uživaju u nežnostima. Prema obliku grudnog koša, Lorenconi je žene podelio na dinje, grejp, kruške, trešnje i limunove, a dodao je i pomorandže, za koje tvrdi da nisu lude za seksom, ali da vole maženje.

DINJA
Lorenconi tvrdi da su žene okruglih grudi majčinski tip. One, pre svega, žele divljenje muškaraca. Ako ih razmazite, vrlo retko će odbiti vaš poziv na seks.
LIMUN
Muškarci koji vole žene divljeg, neukrotivog karaktera trebalo bi da biraju one čiji vrh grudi podseća na polovinu limuna. Ove žene su pune života, ponekad slatko drske, ali iznad svega žele život pun iznenađenja i adrenalinskih užitaka.
GREJP
Žene koje se kriju iza ovakvih grudi daleko su od onoga što muškarci očekuju. Možda deluju seksi i zavodljivo, ali one su u principu stidljive i nisu zainteresovane za velike izlive strasti. Njima je razmena nežnosti uvek ispred seksa.
KRUŠKA
Žene s kruškolikim grudima vole ljubav u svim varijacijama. Iako su konzervativne, žene ovakvog poprsja vole seks u svim varijantama. Znaju da budu vrlo religiozne, ali to ih ne sprečava da uživaju u avanturama.
POMORANDŽA
Ako vas njene grudi podsećaju na pomorandže, ne očekuje vas vatreni seks. Žena s dve pomorandže ispod tesne majice veoma je samouverena, dobro zna koji su joj životni prioriteti, ali je veoma malo zainteresovana za seks. Radije se opredeljuje za prijateljsko ćaskanje s partnerom ili duge umne diskusije.
TREŠNJE
Ako su trešnje vaše omiljeno voće, znajte da su žene s malim grudima koje podsećaju na ovo voće veoma zabavne i vrlo uzbudljive. Inteligentne su. Zbog toga su odlične partnerke za svakodnevni život, kao i za provod, ali u krevetu su mnogo mirnije, nisu spremne za prevelike akrobacije i eksperimentisanja.
PLAVI PATLIDŽAN
I na kraju, plavi patlidžan. Nije voće, ali žene sa grudima koje liče na plavi patlidžan prepune su ljubavi i u životu uživaju punim plućima.