Broj 106
Početna > Intervju > ROMANTIKA BEZ KLIŠEA

Milan Stanković

ROMANTIKA BEZ KLIŠEA

Uvek raspoložen za priču, Milan Stanković je otkrio pod kojim uslovima bi ošišao šiške, čega se plaši, zbog čega je često tema rasprava i zašto ne voli sveće i cveće

Šta za tebe znači imati stila i misliš li da si muškarac sa stilom?
Imati stila znači imati karaktera. Mislim da ga imam i previše za naše podneblje, pa sam često tema raspravljanja što se stila tiče.
Šta bi neko morao da ti ponudi da bi ošišao šiške?
Debelu svotu novca! Šalim se. Šiške su skoro pa moj zaštitni znak. Razlog da bake kažu: „Dete, skrati ih, oćoravićeš.” Bitno je da niko nije ravnodušan! Ali, da napomenem, frizuru ću promeniti kada ja to budem hteo.
Šta misliš o plastičnoj hirurgiji?
Smatram da je to u 21. veku normalna stvar, da nema potrebe za snebivanjem. Jednostavno, svima nama je cilj da izgledamo lepo - pogotovo javnim ličnostima, kojima je to, smatram, i obaveza. Samo je stvar svesti, inteligencije i mogućnosti, na koji način će to postići. Ako je plastična operacija nekome potrebna da bi izgledao lepo, to je okej.
Omiljeni parfem?
Rochas Man, Valentino.
Koliko vremena provodiš na internetu?
Trenutno imam mnogo obaveza i posla, ali da imam slobodnog vremena na pretek, mislim da bih bio pravi internet-manijak.
Jesi li romantičan i koji je najromantičniji gest koji si priredio devojci?
Malo je glupo da sam za sebe kažem da sam romantičan, to bi devojke trebalo da kažu. Ali, za mene romantika ne podrazumeva kliše - sveće i cveće. Bitnije mi je da spontanim gestovima pokažem koliko mi je stalo. Tako da između večere uz sveće i kokica uz film, biram ovo drugo.
Tvoj najveći porok?
Ne pijem, ne pušim, ne drogiram se... Recimo, koka-kola. Mnogo je pijem.
Čega se plašiš?
Možda zvuči stereotipno, ali plašim se bolesti. Koliko god ceo život jurio za nekim ciljem, zdravlje će mi uvek biti na prvom mestu.
Šta ti tvoji najbliži najčešće zameraju?
Moram da se pohvalim da sam, izgleda, uzoran momak... Nemaju neke velike zamerke, najčešće mi prigovaraju lenčarenje i izležavanje, ako se to računa.
Ko zna sve tvoje tajne?
Ne poveravam se, a i nemam neke spektakularne tajne.
Šta te može naterati da opsuješ?
Često psujem u šali, psovanjem bogatim rečnik... ha, ha! Ne volim lažno moralisanje, smatram da je gore misliti i želeti zlo, a praviti se fin, nego opsovati. Dakle, fino ponašanje je samo iskreno ponašanje, ili, bolje pogan jezik nego pogane misli.
Kada si poslednji put zaplakao i kriješ li suze?
Ne sećam se kada sam poslednji put plakao. Inače, ne plačem često, a onaj ko vam kaže da ne plače uopšte, mnogo laže.
Najviše može da te iznervira...?
Ljudska glupost, lažni moral...
Ko te uvek nasmeje?
Moja sestra Nastasija je jedna od najduhovitijih osoba koje znam, sa njom mi nikada nije dosadno.
Da nisi pevač, u kojoj ulozi bi se odlično snašao?
Od svoje osme godine sam se spremao da budem glumac, čak sam i srednju medicinsku upisao čisto da bih imao neko zanimanje koje mi se sviđa. Ali, scena je definitivno za mene, tu se osećam najlepše jer radim ono što volim.