Broj 106
Početna > Zanimljivosti > ORUŽJE ŽENSKOG ZAVOĐENJA

Halteri

ORUŽJE ŽENSKOG ZAVOĐENJA

Vreme praznika i odmora donosi opuštanje, uživanje i lepe trenutke sa partnerom. Učinite ih čarobnim i još posebnijim, jednim detaljem samo za njegove oči...

Sve žene su svesne da pogled na njihova tela, diskretno prikrivena svilom, čipkom, halterima, trakicama, njihove partnere lagano raspaljuje. Halteri su odlično oružje ženskog zavođenja. Zašto ih ne iskoristiti!

Pogled na ženu u halterima izluđivao je muškarce od davnina i do danas se ništa nije promenilo. Žene vole da ih nose, a muškarci vole da ih skidaju. Uzbudljiva stvar sa halterima jeste to što obično dolazi u kombinaciji sa tanga gaćicama, a ako telo baš i nije savršeno, uspešno prikriva male nedostatke.

Zašto ih žene vole
Žene koje nose haltere tvrde da se zbog toga osećaju „nekako uzvišeno" i seksi. Čarape koje halteri pridržavaju su, zapravo, veoma praktične. Ako se jedna pocepa, nije potrebno menjati i drugu. Iz drugog para se uzme jedna, a kasnije druga. Na veliku mušku žalost, lagani početak kraja nošenje haltera su samolepljive čarape. Halteri nisu potrebni jer se one zalepe za nogu dvostrukom trakom silikona koja se nalazi na vrhu.

Zašto ih muškarci vole
Lep i seksi ženski donji veš vole žene, ali ga na svojim partnerkama i te kako vole i muškarci. Ovo je malo nepravedno zapostavljen, ali izuzetno senzualan komad donjeg veša. Kada ih žena obuče, oseća se moćnom i seksi, a na seksi haltere padaju i muškarci.
Sama pomisao da žena nosi haltere, da ih namešta, za muškarce predstavlja čin vredan pažnje, pogotovo zato što znaju da ih žene, ako ih već nose, uglavnom nose zbog njih, jer svi znaju da su klasične čarape jednostavnije za nošenje, a za haltere je ipak potrebno malo truda, živaca i tehnike.
Takođe, realan pogled iz muške perspektive kaže da su halteri ušteda vremena. Prilikom skidanja nemaju potrebe da ih otkopčavaju... Ili, što je češći slučaj, nemaju pojma kako to uopšte uraditi.

Halteri i striptiz
Seksi veš je uvek pun pogodak, ali ako ga još pokažete uz zavodljivi striptiz, postaje neodoljiv. Pripremite se za pravu vatru jer je muškarcima ponekad dovoljna i sama pomisao na lagano skidanje i vaš zavodljiv pogled uz podlogu neke erotične pesme. Verovatno će se jedva suzdržati da vaš šou pogleda do kraja.
U halterima im možete i pripremiti večeru, servirati omiljeni kolač ili zaplesati u krilu. Sve to i te kako utiče na njihovo raspoloženje. A i vi ćete se osećati posebno i poželjno.

Seksi detalj broj 1
Nekoliko proizvođača donjeg veša u Francuskoj sprovelo je istraživanje sa ciljem da saznaju koja boja je najseksepilnija predstavnicima oba pola. Crvena je odnela ubedljivu pobedu, jer je 58 odsto žena priznalo da je „koristi" u osvajačkim pohodima, dok je 72 odsto muškaraca izjavilo da fatalnu zavodnicu zamišlja u vešu ove nijanse. Toliko forsirana crna zaslužuje drugo mesto, na trećem je bela, ispred ružičaste i ljubičaste. Zanimljivo je da ostale boje ostavljaju muškarce prilično ravnodušnim. Kada su u pitanju seksi detalji, ponovo su se podudarila mišljenja oba pola, a pobedili su - halteri. Na drugom mestu su mrežaste crne čarape, a na trećem visoke potpetice (po mišljenju muškaraca), dok su se dame opredelile za korset.

Halteri će svaki donji veš učiniti posebnim, i biće pikantan začin u svakoj situaciji.
Crveni veš u osvajačkim pohodima „koristi" 58 odsto žena, dok je 72 odsto muškaraca izjavilo da fatalnu zavodnicu zamišlja u vešu ove boje.
Kada su u pitanju seksi detalji, ponovo su se podudarila mišljenja oba pola, a pobedili su - halteri.