Broj 106
Početna > Poznati > FRAJERI KAKVIH JE SVE MANJE

Večiti zavodnici

FRAJERI KAKVIH JE SVE MANJE

Retki su muškarci koji će s lakoćom zavesti svaku ženu, učiniti da se oseća posebnom i jedinstvenom. Ipak, veština velikih zavodnika i zavodnica ne krije se u izgledu ili tehnici, to je urođeno

Oni su, jednostavno, rođeni šarmeri koji osvajaju sve pred sobom. U čemu je tajna? Neki od najpoznatijih zavodnika možda mogu da nam odgovore na ovo pitanje, posebno zbog činjenice da su se u raznim razdobljima istorije pokazali kao veliki majstori zavođenja.
Kazanova
Najveći zavodnik svih vremena svakako je Đakomo Kazanova, sa kojim se upoređuju svi drugi i čije je ime postalo sinonim za zavodnika. Venecijanski pustolov, pisac, špijun i, po nekima, šarlatan, bio je proteran iz većine evropskih prestonica jer ga je bio loš glas među velikanima čije bi žene i kćeri zavodio, nanoseći sramotu muževima i očevima. Njegova metoda bila je poprilično jednostavna. Pronašao bi devojku u nevolji, bio bi pažljiv prema njoj, izvukao bi je iz problema, poklonio male darove i uz koju slatku reč odvukao je u krevet. Nakon toga više ga nije videla.
Erol Flin
Glumac koji je osvajao svojim frajerskim hodom bio je poznat po razuzdanom životu i ispijanju ogromnih količina alkohola, tučama po barovima i osvajanju žena. Takav život doveo ga je 1942. do toga da su ga dve maloletne devojke optužile za silovanje. Erol se iz ove neugodne situacije izvukao na sudu i njegova reputacija nije pretrpela ozbiljniji udarac. Njegov način zavođenja ponajbolje opisuje izraz „udvaranje kao Erolovo".
Irvin Medžik Džonson
Za ovu košarkašku legendu smatra se da je spavao s više od hiljadu žena, mada postoje i tvrdnje da je tokom 12 godina spavao sa 500 žena godišnje. Pored toga što je postao simbol legende NBA lige, postao je i simbol žrtve virusa side. Medžik Džonson je prva slavna ličnost koja je obznanila da je HIV pozitivna. Za to je saznao na rutinskom zdravstvenom pregledu koji se radio u okviru kluba, u vezi sa polisama za osiguranje igrača. Njegova supruga i dete, koje se nekoliko meseci kasnije rodilo, nisu bili zaraženi.
Vilt Čemberlen
Ako je broj žena s kojima su spavali dokaz uspešnosti zavodnika, onda ne postoji bolji primer od 216 centimetara visokog košarkaša Vilta Čemberlena. Smatra se da je Vilt spavao sa 20.000 žena, i to vrlo lepih žena, kako je znao da govori. Prema tom računu, spavao je s osam žena nedeljno od svoje šesnaeste godine pa do smrti. Bio je pun samopouzdanja, a prema ženama se odnosio s poštovanjem. Sigurno mu nije odmogla ni činjenica što je bio najbolje plaćeni košarkaš svog vremena. Prema pričama novinara i bivših saigrača, u svakom hotelu čekalo bi ga desetak lepotica, a Vilt bi odabrao dve-tri najzgodnije i odveo ih u sobu.
Ilie Nastase
Rumunska teniska zvezda, osvajač dva grend slema '70-ih, ljudima verovatno ne bi ni ostao u sećanju da nije bilo njegovog raskalašnog života. Nastase je imao veliki uspeh kod žena i tako je dosegao brojku od 2.500 ljubavnica, za koje je izjavio da su kao dobar tuš posle meča. „Kratko traje i prija, ali se i brzo zaboravi, pa se morate ponovo tuširati."
Lord Bajron
On je romantičar, zamišljeni pesnik i revolucionarni vojnik kome žene jednostavno nisu mogle da odole. Ledi Kerolajn Lamb, koja je bila jedna od njegovih ljubavnica, opisala ga je kao "ludaka, pokvarenjaka i osobu koju je opasno poznavati". Njegova najpoznatija poema Don Žuan govori o arhetipu zavodnika koji nije kriv što je zavodnik jer jednostavno ne može da odoli čarima žena. Baš kao i njegov autor.
Bil Vajman
Godine 1965, članovi rok benda Rolingstons izračunali su da je za dve godine Mik Džeger spavao sa 30, Kit Ričards sa 6, gitarista Brajan Džons sa 130, a basista Bil Vajman sa čak 278 žena. „Imao sam po tri ili četiri žene za noć. Provedeš s njima nekoliko sati i pozdraviš ih", rekao je.
Džek Nikolson
Poput svojih kolega iz Holivuda Vorena Bitija i Frenka Sinatre, Džek je čovek koji ne može da bude samo sa jednom ženom. Fizička i seksualna aktivnost razlog je vitalnosti ovog 71-godišnjaka, koji je otac šestoro dece s pet različitih žena. Čak je i prelepa Kim Bejsinger izjavila da je Nikolson osoba s najviše seksualne energije koju je ikada videla. Žene osvaja svojim grubijanskim pogledom, laganim osmehom na usnama, šarmom i manijakalnom željom za seksom.
Hulio Iglesijas
Hulio je i u sedmoj deceniji privlačan mnogim ženama širom sveta, a kada su ga pitali da li je bilo i žena koje nisu pale na njegov šarm, Iglesijas je znao kroz smeh da kaže: „Hvala bogu, odbijen sam mnogo puta. Da su me sve prihvatile, bio bih odavno pokojni." Iako je u nekoliko navrata priznao da je bio sa mnogo žena, uvek je isticao da ima samo jednu ljubav - suprugu Mirandu, sa kojom je već 17 godina i sa kojom ima petoro dece. Za ime Hulija Iglesijasa vezivane su mnogobrojne ljubavne afere sa raznoraznim lepoticama, više ili manje poznatim ženama. Na spektakularnom koncertu u Beogradu, sve nas je iznenadila vitalnost ovog vrsnog pevača, ali i rečenice tipa: „Imam više od sedamdeset godina, a zbog vas mislim da sam i dalje mlad. Voleo bih da vodim ljubav sa svima vama! Celu noć... i hoću!" i „Hajde da pričamo o seksu! Vi svi znate da je moj seksualni život bio intenzivan, isto tako pretpostavljate da više nije! Sad se nalazim u toj fazi kad moj mozak izdaje naređenja, ali ih telo ne izvršava!"