Broj 105
Početna > Zanimljivosti > PONOĆ U VRTLOGU STRASTI

Dočekajte Novu godinu u krevetu

PONOĆ U VRTLOGU STRASTI

Iako većina otkucaje ponoći 31. decembra dočekuje po gradskim trgovima, klubovima ili u kućnim varijantama, neki ovaj trenutak dočekuju u zagrljaju partnera i s dubokim uzdasima

Ukoliko i vi mislite da ovakav doček treba doživeti, nudimo vam nekoliko smernica ne bi li užitak bio bolji i duži. Pre svega, napravite odgovarajući ambijent. Obavezno kupite male sveće i rasporedite ih po celom stanu, nabavite nekoliko diskova romantične ili ambijentalne muzike i obavezno pripremite šlag, sladoled i čokoladni preliv jer su to poslastice koje bi 30 odsto žena volelo da im partner poliže sa tela.

Vrele tačke
Erogene zone su delovi tela koji stvaraju snažno seksualno uzbuđenje kada su stimulisani. Osim onih očiglednih koje svi imamo, svako od nas ima sopstvene skrivene oblasti. Za neke je to grickanje vrata. Drugi polude kada im neko mazi zadnjicu. Ali, ono što važi za jednog ljubavnika, ne mora da važi za drugog, i zato svakog novog ljubavnika smatrajte neistraženom teritorijom.

Za nju i njega
- Pokušajte da joj mazite lice, zadnji deo vrata, leđa. Igrajte se njenom kosom, mazite je po vratu, klizite dlanovima gore-dole po njenim rukama i sve to dok zajedno gledate novogodišnji program. Nemojte ni ići u spavaću sobu.
- Napravite putešestvije po telu. Neka nag legne na stomak i zatvori oči, a onda mu maramom lagano i izazivački prelazite preko gole zadnjice i leđa. Potom ga okrenite i mazite perom oko penisa i skrotuma. Posle toga možete da koristite ruke, kosu, grudi i usta na njegovim bradavicama i genitalijama, tražeći njegove glavne zone zadovoljstva.
- Za vreme predigre ne skačite odmah na penis. Mazite ga dugačkim senzualnim pokretima po unutrašnjim stranama butine dok ne bude drhtao od želje.
- Prstima trljajte spoljnu liniju njegovih usana, a onda mu gurnite prst u usta da ga sisa. Uradite isto sa bradavicama. On može da uradi isto sa penisom.
- Ne zaboravite grickanje vrata. Znate li ikoga ko ne voli da mu se blago gricka ili ljubi vrat? To je zanemarena oblast koja može da izazove neverovatno zadovoljstvo.
- Ljubite ga po celom telu, ne samo usta i genitalije.
- Masirajte ga celim telom. Lezite preko njega dok leži na stomaku ili leđima, polako se okrećite i uživajte u jednostavnom osećaju kože uz kožu.
- Vežite ga. Svi smo to videli u filmovima. Nije neophodno da idete do seksi šopova da biste kupile neki kožni model. Ali, jeste vam potrebno uzglavlje ili stolica da ga vežete, par dugačkih šalova i pokvaren osmeh. Kada je udobno vezan, možete da pokušate sa nekoliko erotskih scenarija.
- Masturbirajte za njega. To što vas posmatra kako se samozadovoljavate pružiće mu veliko zadovoljstvo. Dejstvo će biti još upečatljivije ako masturbirate glasno i teatralno dok je on vezan i potpuno bespomoćan.
- Stavite mu povez na oči. Čak i providna svilena marama može desetostruko da uveća seksualnu napetost. I vi ćete se osećati slobodnije jer vas ne vidi.
- Skidajte jedno drugo. Nemojte samo baciti odeću u ugao i goli uskočiti u krevet, pustite ga da vas skine ili obrnuto. Zaustavite se usput da liznete ili pomazite upravo otkrivene delove tela.
- Neka bude dovoljno dobro da može da se pojede. Šlag, banane i čokolada nisu dobri samo za voćnu salatu. Iznesite ih iz kuhinje ili, još bolje, ostanite u njoj i zadovoljite dva apetita odjednom. Nema ničeg boljeg od gozbe na telu, pa čak i ako će to samo učiniti seks zabavnijim, vredi pokušati. Ako nije u pitanju vruća ili začinjena hrana, većinom je bezbedno njom pokrivati genitalije i oblast oko njih da biste je odatle smazali. Kada ste već tu, uzmite kockice leda iz zamrzivača, stavite ih u usta, a onda mu sisajte penis.
- Izazivajte, golicajte i uzbuđujte. Očešite mu usne svojim usnama, ali nemojte mu dozvoliti da vam uzvrati poljubac. Suština je u tome da ga držite neverovatno uzbuđenog, a ne osujećenog. U nekom trenutku ipak ćete morati da ga oslobodite muka i dovedete oboje do sjajne završnice!