Broj 105
Početna > Lepi i zdravi > GLAMUROZNA DIVA, DISKO KRALJICA ILI SEKSI ZAVODNICA?

Zablistajte u novogodišnjoj nići

GLAMUROZNA DIVA, DISKO KRALJICA ILI SEKSI ZAVODNICA?

Novogodišnja noć je posebna i zato dopustite sebi nešto novo i drugačije, barem na jednu noć postanite glamurozna diva, nežna zavodnica ili disko kraljica

Praznici su pravo vreme da zablistate u punom sjaju. Dolaskom poslednjih dana u godini počinje panika gde ići i šta obući. Bez obzira na to gde ćete provesti najluđu noć, nema razloga da se ne potrudite oko svog izgleda. Glavni trend novogodišnjih žurki su sjajni materijali i šljokice, prema tome, pustite mašti na volju!
  Mala crna haljina
  Siguran izbor za bilo koju elegantniju priliku svakako je crna haljina koja treba da bude obavezan komad odeće u ormanu svake žene. Mala crna haljina dolazi u raznim stilovima i krojevima, a nosi se kako na gala slavljima tako i na kućnim zabavama i u svakodnevnim dnevnim ili noćnim izlascima. Ona će vas uvek izvući kad niste sigurni šta da obučete. U zavisnosti od mesta i prilike, možete je dopuniti nekim zanimljivim nakitom, svilenom maramom, cipelama, torbicom, pa čak i zanimljivim čarapama.
  Ekstravagantni nakit
  Modni detalji su uvek siguran saveznik za upotpunjavanje izgleda. Čak i najjednostavnija jednobojna kombinacija uz lep komad nakita izgledaće posebno. Novogodišnje slavlje dopušta ekstravagantan nakit, što veći i bleštaviji, ali nemojte da preterujete da ne biste izgledali kao novogodišnja jelka. Torbice treba da budu što manje, po mogućnosti tolike da u njih stane samo najosnovnije - mobilni, sjaj za usta i malo ogledalce. Neka budu šljokičaste, crne, srebrne ili zlatne.
  Glamurozna šminka
  Budite glamurozna diva ili seksi zavodnica, stavite veštačke trepavice i crni ajlajner, nalakirajte nokte crvenim lakom, eksperimentišite... Upamtite da šminka mora da bude postojana, jer ako se razmaže, ostavlja tragove na licu koji nimalo nisu poželjni. Zato je veoma važno da na lice nanesete kvalitetne proizvode sa dugom tradicijom. Još jedan način da sprečite razmazivanje šminke jesu fiksatori - proizvodi koji obezbeđuju savršenu postojanost.