Broj 102
Početna > Zanimljivosti > PROBUDI NJEN EROTSKI RADAR

Seksom protiv stresa

PROBUDI NJEN EROTSKI RADAR

Stručnjaci ističu da želju za seksom kod pripadnica nežnijeg pola najviše ubija stres. Budite strpljivi, nežni. A ako to ne upali, operite sudove

Silne obaveze na radnom mestu i mnogo stresa jednostavno razaraju vaše telo i um poput mašine za mlevenje mesa. Kad konačno stignete u toplinu svoga doma, nemate snage ni usta da otvorite, a kamoli i da pomislite da vodite ljubav. Počelo je da vas brine što ste zanemarili svoju lepšu polovinu i što vam je libido zakazao. Istina je da i vaša devojka stiže kući bez atoma energije, pa ni sama nije svesna da se vaš seksualni život sveo na jednom do dva puta nedeljno. Razmrdaj se i probudi njen erotski radar!

Na primer...
Dan započnite nekim vašim ritualom. Jutarnja kafa ili čaj će joj neobično prijati pred uobičajenu jurnjavu na posao. Ne požurujte je na posao, već joj se pridružite u pijuckanju kafe, jer ćete joj na taj način pokazati koliko vam je stalo do nje. Bez obzira na to što ste u periodu ranih jutarnjih sati najspremniji za seks pa biste najradije uživali u čarima svoje dragane, zadovoljite se nežnim dodirima i poljupcima jer znate i svesni ste da posao zove, a šefovi mere vreme!

Golicanje mašte
Dok lagano izlazi iz kreveta, nežno vrhovima prstiju dodirnite njene erogene zone, jer ćete je na taj način zaintrigirati i dati povoda da ceo dan misli na vas i da jedva čeka da se vrati kući kako bi vam se predala u potpunosti. Negde oko 13 časova, kada je neko uobičajeno vreme pauze za ručak ili kafu, pozovite je kako biste je podstakli na razmišljanje kakva je to vruća igra čeka uveče u krevetu.

Budite strpljivi
Stručnjaci ističu da stres najviše ubija želju za seksom kod žena. Upravo zbog toga je veoma važno da svojoj partnerki pružite mogućnost da vam po završetku radnog vremena ispriča sve što je muči i maltretira u kancelariji. Verujte na reč da je slušanje najbolji mogući afrodizijak svakoj ženi. Zato budite strpljivi i, kada se vaša partnerka oslobodi negativnih vibracija, uslediće navala strasti! Jer, vi ste njen oslonac i muškarac iz snova!

Operite sudove
Kada se vrati sa posla, obradujte je romantičnom atmosferom. Oborite je s nogu aromatičnom kupkom uz plamen svećica. Nekim damama biće dovoljno i to ako ste se setili da umesto nje operete gomilu sudova ili spremili laganu večeru samo za vas dvoje. Upaliće i masaža slepoočnica, potiljka i vrata, jer mnoge žene stvarno boli glava posle napornog dana. Dočekajte je s nameštenim krevetom. Ponudite joj relaksaciju masažom sa mirišljavim uljem. Budite originalan ljubavnik i sasvim sigurno ćete svojoj dragoj probuditi sva čula i erogene tačke.

SEKS ZANIMLjIVOSTI
- Sa biološke tačke gledišta, upražnjavanje seksa i konzumiranje veće količine čokolade približno su isti.
- Seks pomaže kod zapušenog nosa. On je jedinstven antihistaminik, koji je, osim toga, uspešan i kod polenske kijavice i astme.
- Reč „seks" je prvi put upotrebljena 1382. godine.
- Muški zametak je u stanju da postigne erekciju u poslednjem tromesečju svog razvoja u stomaku.
- Muški polni organ se skuplja ne samo kad je hladno vreme već i u neugodnim situacijama, na primer kada gubi tim za koji „vlasnik” navija.
- Otkako postoje lekovi za erektilnu disfunkciju, vlasnici javnih kuća beleže porast broja posetilaca za 20 odsto.
- Sperma pliva prosečnom brzinom od 18 cm na sat, a jedna kašičica semene tečnosti sadrži oko pet kalorija.
- Većina ćurki i žirafa su biseksualne.
- Spermatozoidi miševa su duži od spermatozoida slonova.
- Komarci se pare leti i čin traje oko 20 sekundi.