Broj 101
Početna > Zanimljivosti > TI SI MOJ MAJSTOR ZA POLJUPCE

Pokažite partneru da ste vi devojka koju je dugo tražio

TI SI MOJ MAJSTOR ZA POLJUPCE

Svaki muškarac oseća pritisak kada pred novom devojkom treba da pokaže svoje seksualno iskustvo

Koliko god da izgledaju manje emotivni i bez obzira na to što su okarakterisani kao jači pol, i muškarci imaju svoje žute minute i trenutke slabosti, kada u bukvalnom smislu vape za podrškom svoje dragane. Svaki momak sanja o tome da jednog dana naleti na devojku koja će poludeti za njim i neće moći da se odvoji od njega. Zbog takvih ambicija mnogih momaka, pronađite par minuta vremena da svom dečku, suprugu, ljubavnom partneru pokažete da ste baš vi ta koju je toliko dugo tražio. Udelite mu kompliment koliko je zgodan i koliko vam on i njegovo prisustvo znače. Baš kao i pripadnice nežnijeg pola i frajeri, bez obzira na životno doba kroz koje prolaze, žele dobro da izgledaju, traže da im se to i potvrdi i, naravno, skoro nikada ne praštaju preljubu. O seksualnim igrarijama i pikanterijama pod ljubavnim čaršavima sa svojim dragim, dame otvoreno i bez dlake na jeziku pričaju sa svojim prijateljicama, pa se momci nalaze pod pritiskom savršenog ljubavnika.

Opustite se i uživajte
Strahovi i nesigurnost vašeg dečka sigurno periodično utiču i na vas, pa zbog takvih situacija potrebno je da mu izađete u susret i podignete samopouzdanje. Psiholog dr Džordž Vajnberg pokušao je da pomoću pet korisnih saveta objasni ženama i uputi ih u to kako da privuku i zadrže muškarca do kojeg im je stalo. Doktor Vajnberg tvrdi da svaki muškarac oseća pritisak kada pred novom partnerkom treba da pokaže svoje seksualno iskustvo. - U prošlosti muškarci nisu toliko ocenjivali svoju intimnu virtuoznost jer ih tada žene nisu otvoreno kritikovale, kao što to rade danas. Između ostalog, dame odavno više ne čekaju brak da bi stupile u intimne odnose - tvrdi dr Vajnberg i upozorava da ukoliko vaš partner ima problema sa erekcijom, može da okrivi upravo vas kako bi spasao svoj ego. Zato se opustite i probajte da uživate u seksu. Takav stav će smanjiti pritisak. I, ono što morate da zapamtite, jeste da se nikada ne smete šaliti na račun intime partnera. Seks je za muškarce moć, kao i potvrda njihove seksualnosti. Kada vas zadovolji, oseća se savršeno, i treba da znate da bez vašeg ohrabrenja i stimulacije rečima nema ni dobrog seksa.

Pokažite svoju lojalnost
Za razliku od drugih stručnjaka, mišljenje doktora Vajnberga je da žene ne bi trebalo da se ustežu oko seksa samo zbog nekih nepisanih pravila zabavljanja. On smatra da će se svaki muškarac vezati za ženu ako oseti da je poželjan i seksualno neodoljiv. Ipak, ako se momak uvredi i pomisli da ste mu prerano predložili seks, otkačite ga odmah! Svi ljudi su emotivna bića, tako da ne treba da se bojite trenutka kada hemija učini svoje i kada vas preplavi poznati osećaj dobrog raspoloženja i privlačnosti. - Momci će teško oprostiti neverstvo. Oni traže ženu koja će biti samo njihova - upozorava dr Vajnberg. Zato pokažite svoju lojalnost i ostanite verni. Dajte mu podršku pred društvom i prijateljima, stanite na njegovu stranu kada je to potrebno. Takva odanost će mu dati motivaciju i povećati samopouzdanje, a to će svakako uticati na njegove ljubavne sposobnosti.