Broj 100
Početna > Zanimljivosti > 10 TAJNI DOBROG SEKSA

Izbezumite svoju partnerku

10 TAJNI DOBROG SEKSA

Većini muškaraca, kojima su jedine erogene zone penis, testisi i anus, dobro je skrenuti pažnju na to da su žene senzualna bića sa mnoštvom erogenih zona. Krenite u avanturu po ženskom telu i pružite joj nezaboravne trenutke prepune senzualnosti i romantične erotičnosti

10 Unutrašnjost butina
To područje je izuzetno osetljivo, a posebno je osetljivo na dodir i maženje. Kao i unutrašnji deo kolena, butine su sa unutrašnje strane prepune nervnih završetaka. Mazeći ih, izazivate osećaj požude, od kojeg bi vaša partnerka mogla da poludi. Ipak, ne smete da se zanesete i pretvorite maženje u štipanje ili grickanje jer bi to moglo da izazove bol.

9 Unutrašnji deo kolena
Zbog svih nerava koji završavaju iza kolena, bićete iznenađeni kakvo dejstvo može da izazove nežno lizanje ili grickanje jastučića koji obavijaju kolena sa unutrašnje strane. Međutim, pazite. Nemojte da preterate jer je ovo područje ipak vrlo osetljivo, pa bi uzbuđenje moglo da postane previše intenzivno i da preraste u nervozu ako postanete grubi.

8 Guza
Mnoge žene vole kada im se igrate sa zadnjicom, lagano je stiskate ili lupkate.

7 Potiljak
Već i samo dahtanje u taj deo tela će joj izazvati žmarce po celom telu. Onda samo zamislite kako će se osećati kada iskoristite i jezik ili zube. Upotrebite i ruke. Podignite joj kosu i nežno približite usne njenom vratu. Dok je dodirujete zubima, ako ocenite da smete, stegnite joj kosu da biste ostavili strastveni želim te utisak. Ovaj deo tela je sjajno mesto za početak senzualne masaže kojoj niko ne može da odoli.

6 Uši
Mnoge žene uživaju kada im lizućete, grickate ili ljubite uši. Međutim, duvanje u uvo je neprihvatljivo i nije ono u čemu žene mogu da uživaju. To je dopušteno jedino ako usput šapućete nežne reči. To ne podrazumeva da je na nežan način tiho pitate može li kasnije da vam opere čarape. Pokušajte da budete erotični i da smislite nešto od čega će joj proći žmarci niz kičmu.

5 Stopala
Dame neretko uzbuđuje dodirivanje ili masaža stopala, a neke čak uživaju kada im ih ližete ili sisate. Ženama se sviđa kad muškarac pokazuje interes za njihove tabane, prstiće i zglobove.

4 Zglob šake
Ovo može da izazove šok kod većine muškaraca, ali žene vole da im ljubavnici njuškaju ili lagano grickaju zglobove šaka. Zato sledeći put kad dođete do predigre, ljubite ih i milujte po tim mestima i proverite kako će postati oduševljene. Uspešna predigra će povećati šansu da vaša partnerka doživi orgazam, a vama će pojačati doživljaj i učiniti vas ponosnim.

3 Bradavice
Svi znaju da su bradavice na grudima izuzetno osetljive. Nežno dodirivanje, maženje, liskanje ili sisanje su najčešće vrlo prijatni. Ipak, neke žene obožavaju i kad su muškarci malo žešći s njihovim brežuljcima, pa otkrijte šta tačno i u kom intenzitetu najviše ogovara vašoj partnerki.

2 Vagina/klitoris
Klitoris se može dražiti jezikom, prstom ili penisom. Neke žene vole da svoje ljubavnike navode i da im ukazuju na pokrete ili jačinu pritiska koji im odgovara. Za one koji nisu te sreće najčešće je vrlo očigledno da li ona uživa u njihovom performansu ili ne. Od klitorisa je teže pronaći tzv. G-tačku, ali mnoge iskusne ljubavnice tvrde da je zaista vredno truda.

1 Usne
Ne biste verovali, ali istina je. Ako znate kako da njene usne nadražite ljubljenjem, lizuckanjem i grickanjem, vrlo verovatno se nećete zadržati samo na poljupcu. Koristite svoje zube, jezik i usne da biste se igrali njenim i ljubite ih s beskonačnom strašću.

Ne zaboravite da je svaka žena drugačija i da ima svoje specifične prohteve i tačke koje joj se sviđaju. Zato istražujte njeno telo i eksperimentišite jer žene to vole mnogo više od samog seksualnog čina.