Broj 308
Početna > Lepi i zdravi > Viktorija Bekam iznenadila muževnom kolekcijom

Aktuelno

Viktorija Bekam iznenadila muževnom kolekcijom

Da Viktorija Bekam ume da privuče pažnju svojim talentom, a ne samo neznanjem (skoro je imala zapažen nastup u britanskom kvizu u kojem nije znala ko je Novak Đoković), dokazala je njena najnovija kolekcija prikazana na Nedelji mode u Njujorku
Viktorija je rešila da ovog puta svojim modelima da crtu muževnog i strogog. Oversajz kaputi, sakoi rasečenih rukava, vuna kao dominantan materijal i karo kao dominantan dezen, dokazuju da je Viktorija odlučna da se uvrsti na listu priznatih dizajnerskih imena koji stvaraju garderobu za ozbiljnu, sofisticiranu i samopouzdanu ženu. 
Paleta boja se kreće od tamnih, poput crne i teget, i braon preko intenzivnih poput žute i elektrik-plave, do nežnih poput kamel i bež. Novina je karo dezen, koji nije bio karakteristčan za ranijin Viktorijin rad. Ukoliko vam se učini da ste neke od prikazanih modele već negde videli, niste daleko od istine. Viktorija je istakla da se tokom dizajniranja vodila sopstvenim stilom i načinom na koji bi i sama ponela modele. Zbog toga kolekcija obiluje suknjama do kolena, koje i sama gospođa Bekam preferira ovih dana, kao i specifičnim izrezom na rukavima sakoa, koji je postao njen zaštitni znak. Novina jeste i zanimljiv futuristički dizajn rukava sa istaknutom linijom ramena, koji je jednostavne bluze učinio svežim i modernim. 
Viktorija je ozbiljna kada je njena dizajnerska karijera u pitanju. Možda u životu nije nikada pročitala nijednu knjigu, kako je svojevremeno izjavila, i možda ne zna ko je prvi teniser sveta, ali ume da obuče ženu i učini je privlačnom, a s modelima iz poslednje kolekcije i snažnom i nezavisnom.