Broj 308
Početna > Zanimljivosti > "Srpski Majkl Džekson" i poznati otvorili ''Republika Bar''

"Srpski Majkl Džekson" i poznati otvorili ''Republika Bar''

Popularni beogradski klub ''Republika Bar'' ovog vikenda otvorio je letnju sezonu u svojoj bašti uz mnogobrojne poznate ličnosti, šampanjac, koktele i svojevrstan performans.

Kišica koja je padala u petak veče, nije omela ljubitelje "Republika bara", brojne poznate ličnosti, biznismene i trendsetere da prodefiluju  crvenim tepihom i ispoziraju fotografima, a potom uz šampanjac i koktele nazdrave još jednom vrelom beogradskom letu u bašti "Republika Bar".

Boris Trivan je i ovaj put bio duhovit te je na svom fejsbuk profilu napisao: "tek da dušebrižnici ne pomisle da Iva Štrljić u meni postustaje, ja sam na otvaranju Republike"

Pored sjajnog DJ-a i muzike, spektakl večeri bio je nastup Borisa Lukmana,finaliste šou programa „Ja imam talenat“. "Srpski Majkl Džekson" svojom koreografijom i  stajlingom ostavio je sve goste bez daha, dok su barmeni demonstrirali gostima svoje umeće u pravljenju koktela.

Na otvaranju bašte "Republika Bar" bili su: Marko Đurovski sa devojkom Marijom, Marijana Mićić, Katarina Vučetić i Ivana Milović, Gaga Mićalović, Bane Trifunović, Miša Obradović, Boris Trivan i Igor Jagić, Stefan Koković, Ivana Bajić, Romano Rossi, Ivana Baltić kao i mnoge druge poznate ličnosti, a delić atmosfere sa lica mesta,  mogli su uživo videti  i gledaoci Pinkovog kanala "Pink World".

Domaćini "Republika Bara" su obećali odličan provod svakim danom od srede do nedelje, a s obzirom na dobar početak sezone, ne sumnjamo da će i tako i biti.