Broj 308
Početna > Intervju > Spremam spektakl

Severina Vučković

Spremam spektakl

Hrvatska pevačica održaće 30. marta po drugi put koncert u Kombank areni u organizaciji „Mjuzik star prodakšna"

Posle tri i po godine beogradska publika opet će uživati na koncertu Severine Vučković. Još jedan spektakl jedne od najvećih zvezda na Balkanu bio je povod da Severina pre nekoliko dana održi konferenciju za novinare na kojoj je otkrila sve detalje vezane za koncert. Severina se na konferenciji za medije pojavila u besprekornom izdanju, u pratnji Rake Marića iz „Mjuzik stara". Pevačica je koncert najavila kao svojevrsni pozorišni performans podeljen u četiri celine, ali je sve novinare više interesovao njen ljubavni status, o kojem nije bila raspoložena da priča. „Pre tri i po godine, kada sam imala prvi koncert u Beogradu, bila sam preplašena jer nisam znala koliko Beograd zna moje pesme. Posle tog koncerta bili smo presrećni. Nisam mislila da ću ikada više napraviti koncert u Beogradu, ali evo nas opet tu. Sada smo sigurniji i daćemo sve od sebe da zadovoljimo ukus beogradske publike. Mada osećam neku vrstu straha jer sam prvi put potpuno sve oko osmišljanja i organizacije prepustila drugima" - rekla je pevačica, ne skidajući osmeh s lica i otkrila da će beogradski koncert ličiti na bajku. „Pronašla sam ljude iz pozorišta, kostimografe, koreografe i reditelje koji su najbolji na Balkanu. Scenografija neće biti standardna, već će se naći veliki video-bim, tako da je moj koncert zamišljen kao spoj pozorišta i muzike. Imam sasvim dovoljno vremena da spremim koncert. Vežbam svaki dan po četiri-pet sati i imaću vremena da sve bude lepo.”

Dobrodošao u klub

Njen novi album Dobrodošao u klub već beleži neverovatne uspehe u regionu, pa je tako već nekoliko nedelja najprodavaniji u Srbiji i Hrvatskoj. „Mnogo sam srećna. Ovaj koncert će biti bajka i nastavak priče koja se odigravala u studiju dok smo pravili album. Imala sam sreće da radim s Bregom, Lošom, Đorđem Novkovićem, ali Miloš i Filip su nešto posebno i radujem se što će napraviti drugačije aranžmane za koncert.” Na pitanje novinara da li je napisala još neku pesmu na novom albumu osim pesme Ostavljena, Seve je rekla da je pomagala oko još jedne numere pod nazivom Ko me tjero. Ostavljenu sam napisala ja i uradila sam muziku. Retko pišem, ne ide mi taj posao i prepustila sam ga ljudima koji to mnogo bolje rade od mene.”


Ponosna mama

Intimna pitanja o njenom odnosu s Milanom Popovićem, s kojim je letos raskinula veridbu, Severina je vešto izbegavala. „Volela bih sutra kada otvorim novine da pročitam naslove o mom koncertu, a ne još jedan naslov o našem odnosu ili osećanjima. O tome ćemo nekom drugom prilikom.” Pevačica je otkrila da će s njom u Srbiju doći i sin Aleksandar, od koga se ne odvaja, ali da neće biti iza scene tokom koncerta. „Ko će čuvati Aleksandra, još ne znam, ali on će sigurno doći sa mnom. Toliko je divan da se otimaju ko će da ga čuva" - rekla je ponosna mama i otkrila da priprema i njegov prvi rođendan „Dečji rođendan mi je teže organizovati nego koncert u Areni! Tu ulazim punog srca.”

Pevačica je otkrila da želi još dece: „Volela bih bar još jedno, ali tek za dve godine. Dajte mi još malo vremena da nosim ove uske haljine”

Koncert u Beogradu biće prvi na Severininoj turneji koja obuhvata ceo region i koja se sa nestrpljenjem očekuje nakon trogodišnje pauze

Pripremila: M. P.

Foto: Kurir