Broj 308
Početna > Zanimljivosti > Poznati na rođendanu modne kuće Ooops

Poznati na rođendanu modne kuće Ooops

Modni brend “Ooops” proslavio je prošle nedelje petu uspešnu godinu poslovanja u Novom Sadu, a vlasnica modne kuće, Dragana Mašović, predstavila je brojnim javnim ličnostima novu kolekciju proleće - leto 2013. godine.

Na partiju koji je uz kanapee, šampanjac I jagode, organizovan u poslepodnevnim časovima u “Ooops” radnji u strogom centru Novom Sadu, prisustvovale su voditeljke Marija Kilibarda, Ksenija Bujišić, Goca Đorić I  Kristina Radenković, koje su među prvima pazarile nove komade obuće I odeće. Pored njih, na proslavi pojavili su se I Nemanja Pajić, kao i zvezda Pinkove serije “Zvezdara”, glumica Dragana Mićalović, koja je uživala u razgledanju  garderobe I isprobavanju novih modela italijanske kolekcije. Novu modele isprobale su i Sandra Čoban, Slađa Ivanišević i trendseterka Ivana Milović, dok je frontmen grupe „Kao Kao“ bend, Marko Simičić galantno pazario nekoliko modela prisutnim damama i svojoj sestri.
„Obožavam Ooops jer uvek imaju savršene kreacije koje su u današnje  vreme  pristupačne svima. Ja sam već odabrala prelepu majicu i patike koje su apsolutni hit, a Kristina košulju na pruge“, rekla je Marija Kilibarda.