Broj 308
Početna > Lepi i zdravi > Moderne i u trudnoći

Moderne i u trudnoći

Parola udobnost na uštrb lepote, dobija posebne razmere tokom trudnoće. Ma koliko da su razumljivi razlozi za takav stav, ne možemo a da se ne zapitamo da li su trenerice, patike, široke haljine i ravna obuća jedini izbor za buduće mame. Fotografije slavnih trudnica, svedoče da stil i trudnoća idu jedno sa drugim. Žene su, međutim, skeptične prema slavnim budućim mamama smatrajući da je njima lakše da izgledaju sveže i moderno i tokom trudnoće. Mesta za skeptičnost, međutim, nije bilo kada su blogerke, sasvim obične žene i devojke, počela da svakodnevnim postovima dokumentuju svoj trudnički stil, dokazujući da trudnoća jeste blagosloveno stanje, u svakom, pa i modnom smislu. Inspirisani izgledom skandinavske blogerke Hedvig Ppshaug,  koja je u 8 mesecu trudnoće, dajemo vam par predloga kako da ne zapustite svoj stil i tokom trudničkih dana. 
 
Univerzalni savet bi bio da umesto trenerica i patika, nabavite basic garderobu poput pamučnih majci, košulja, tunika i haljina, koja će se od komada koje ste navikli da nosite razlikovati samo u veličini. U prevodu, ako ste ovih sezona volele karo košulje ne odričite ih se ni tokom trudnoće. Ako ste fan aktuelnih nitni i bodlji, držite se svojih omiljenih detalja i u trudničkim danima. Ne bežite od aktuelnih boja i krojeva, već ih prilagodite svom novom izgledu. Iz široke palete trendova izabereti one koji odgovaraju vašem stilu pre trudnoće, dok ćete brojeve prilagoditi novoj figuri. Na ruku vam idu aktuelni krojevi, koji su tesne i pripijene komade gurnuli u drugi plan. 
Boyfriend jeans, koji je i dalje aktuelan, biće sjajan način da se ne odričite farmerica. Ukoliko ste trudni tokom zime, odlučite se za aktuelni kroj kaputa, koji vraća široke modele iz 80-ih. Tesne pamučne haljine su, takođe, jedna od mogućnosti. Header ih efektno kombinuje sa kaputima, parkama i mantilima, dodajući detalje u vidu šalova i ešarpi. Ukoliko volite nakit, dajte mu maksimalno prostora, jer će najlakše a najefektnije podići kombinaciju na viši nivo. Držite se svih onih malih pavila, kojima ste se vodili i pre trundoće. Kako je poznato da to kako se osećate, utiče i na to kako ćete izgledati, dopustite da se vaš trudnički sjaj prenese i na vaš svakodnevni stil.