Broj 308
Početna > Intervju > Kako se neguje Jelena Kostov

Nega

Kako se neguje Jelena Kostov

Kako neguješ lice?

Ne posećujem često kozmetičara i verovatno pravim grešku u tome. Ne kupujem preskupe preparate i trenutno koristim najobičniju pantenol kremu posle koje mi je lice kao preporođeno. Tu je i serum za predeo oko očiju.

Da li se čuvaš sunčevih zraka ili si pristalica preplanulog tena, kao mnoge devojke u Srbiji koje se sunčaju i leti i zimi?

Prethodnih godina sam se bukvalno pržila po svaku cenu samo da dobijem boju. Onda sam primetila promene na svojoj koži. Doktor me je pitao u kom periodu se sunčam i kada je čuo da to radim od 10 do 14 časova, imali smo ozbiljan razgovor. Sada potpuno drugačije razmišljam, koristim sve moguće kreme sa zaštitnim faktorom i nije mi više stalo da budem preplanula i da tu boju izgubim već posle 20 dana.

Koliko vremena posvećuješ svom izgledu?

Ne bavim se sportom. U poslednje vreme počela sam da trčim i mislim da je to najbolja stvar na svetu. Zbog užasnih glavobolja lekar mi je nedavno preporučio masažu, pa su i one na neki način postale deo moje svakodnevice. Osećam da mi masaže tela zatežu kožu i mišiće, a da ne govorim koliko mi pomažu da se bolje osećam posle brojnih obaveza.

Jesi li zadovoljna svojim izgledom ili bi još nešto menjala?

Pre dve godine ugradila sam silikone iako sam dugo bila protiv toga. Na kraju sam skupila hrabrost i uradila sam to. Prezadovoljna sam rezultatima i za sada nemam nameru da bilo šta korigujem na sebi. 

Šta jednu ženu čini lepom?

Žena je najlepša kada voli i kada je emotivno ispunjena. Takođe, za svaku ženu najvažnija je unutrašnja lepota. Dovoljno je da joj vidiš lice koje zrači i više nije potrebno da gledaš bilo šta drugo.

M. P.