Broj 308
Početna > Lepi i zdravi > Idealni pokloni za nju

Dan zaljubljenih

Idealni pokloni za nju

Iako se u prvi mah čini da je muškarcima lakše da odaberu poklon za svoju nežniju polovinu, nego obrnuto, nije retkost da u najboljim namerama pogreše. Tu nastupamo mi, s listom najidealnijih poklona za dame za Dan zaljubljenih. Imajte na umu da je veoma bitno da se vodite interesovanjima i sklonostima vaše lepše polovine, pri izboru bilo kog tipa poklona, pa i onih koje mi predlažemo.

Lakovi za nokte
Može vam se učiniti da se radi o banalnom poklonu, bez neke posebne vrednosti. Razmislite ponovo. Opšte je poznato da postoji neka tajna veza između žena i lakova za nokte. Niti manje niti značajnije sitnice u svakodnevici jedne žene. Obratite pažnju koji brend lakova za nokte najčešće koristi i obradujte je svim nijansama iz njihove poslednje kolekcije. Verujte nam na reč, vaša dama nikada neće zaboraviti ovogodišnji poklon. Pogotovo što će je na to podsećati svako sledeće mazanje laka. Kako bi poklon bio potpuniji, poklonite joj pribor za manikir, koji možete naći u najrazličitijim dezenima.
Francuski makaroni
Ako je vaša dama ljubitelj slatkiša, postoji samo jedan način da je obradujete na Dan zaljubljenih. Lepo upakovana porcija francuskih makarona ne može je ostaviti ravnodušnom. Naime, makaroni su trendi slatkiš današnjice. Nijedan slatkiš nije doživeo toliku medijsku popularnost kao ovaj. Raspitajte se koje poslastičarnice nude najraznovrsnije ukuse i boje makarona, a sami se potrudite oko originalnog načina pakovanja.
Mirišljave sveće
Ukoliko pored sebe imate romantičnu dušu koja voli da se odmara uz dobru knjigu, čaj od jabuke i miris sveća od vanile, jasno je u kom pravcu bi vaš odabir poklona trebalo da ide. Poklonite joj ono za šta ste sigurni da je opušta. Mirišljave sveće imaju i estetsko i antistresno dejstvo, stoga se ne ustručavajte da joj prvom prilikom poklonite upravo komplet sveća s najdivnijom mogućom aromom. Potrudite se da njihov miris prati i podjednako zanimljiv dizajn, koji će kutak njenog doma učiniti još toplijim. 
Rokovnik
U digitalnoj eri, obradujte svoju dragim jednim retro poklonom. Neka to bude ženstveni rokovnik idealan za organizovanje njenih užurbanih dana. Potrudite se da pronađete rokovnik koji će dizajnom, ali i rubrikama odgovarati njenom senzibilitetu i potrebama. Ne dozvolite da ovaj poklon deluje isuviše formalno i poslovno. Dodajte detalje koji će učiniti da svaki put kada otvori svoj poklon pomisli na vas. Neka to budu poruke lične prirode koje će je čekati na nekoj od stranica ili nešto slično što ćete sami osmisliti. Poklonom ovog tipa daćete joj do znanja da poštujete njeno vreme i obaveze. 
Karte za film/pozorište/koncert
Ukoliko vam je draga u više navrata spomenula da bi volela da prisustvuje određenoj pozorišnoj predstavi, filmskoj projekciji, koncertu ili nekom drugom događaju, ovo je pravi trenutak da je obradujete kartama. Sačekajte dan samog događaja i suptilno joj dajte do znanja da bi trebalo da bude spremna u određeno vreme jer imate iznenađenje za nju. Ishod ovakvog poduhvata može samo da bude pozitivan. Samo, ne zaboravite, događaj mora biti nešto što je i sama želela da vidi, odnosno čuje. Ne vodite se svojim interesovanjima, već isključivo njenim.