Broj 308
Početna > Lepi i zdravi > Idealni pokloni za njega

Dan zaljubljenih

Idealni pokloni za njega

Žene su, tradicionalno, pred teškim zadatkom kada treba odabrati poklone za jače polovine. Dok se izbor poklona za dame svakim danom proširuje novim sitnicama, za gospodu se uglavnom nameće već ustaljena ponuda poklona. Da bismo vam pomogli u ovogodišnjem odabiru dara za Dan zaljubljenih, dajemo vam našu listu predloga idealnih poklona za njega. 
 
Knjiga 
Razmislite o njegovim interesovanjima i na osnovu njih odaberite idealan naslov. Knjižare nikada nisu nudile veći izbor, te je ovo prilika da se pokažete dovitljivom a opet svesnom tema koje ga interesuju. Automobili, film, bluz, istorija Japana... U kom god da pravcu idu interesovanja vašeg dragog, postoje 

velike šanse da pronađete naslov koji će ga zainteresovati i učiniti sigurnim da pored sebe ima ženu koja ga razume.
 
Manžetne
Ako vaš muškarac voli poslovnu eleganciju, vreme je da ga obradujete detaljem koji će njegovu pojavi učiniti još muževnijom i efektnijom. Manžetne puno govore o onom ko ih nosi, stoga budite pametne pri odabiru. Neka budu u skladu s njegovom ličnošću i dozom ekscentričnosti u oblačenju. Manžetne u obliku kockica neće biti najbolji izbor za muškarca koji je okrenut klasičnijem stilu. No, ukoliko imate pored sebe nekog ko voli da se poigrava svojom garderobom, prenesite to i na svoj odabir poklona.
 

Parfem
Ovo jeste jedan od onih ustaljenih i već viđenih poklona, ali s takvim odabirom nema greške. Ukoliko dobro poznajete svog dragog, znaćete i kakav parfem voli. Ukoliko ste u kraćoj vezi, saznajte koji su mu parfemi omiljeni i iskoristite tu informaciju prilikom svoje kupovine. 
 
Gedžeti
Ako je vaš muškarac zaluđen tehnikom, najbolje je da igrate na sigurno i poklonite mu nešto iz tog asortimana. Dobre slušalice, USB zanimljivog dizajna, interesantna maska za telefon samo su neki od izbora. Ukoliko raspolažete većim budžetom, možete da se odlučite i za neki od skupljih gedžeta. 

Čuturica/Tabakera
Preduslov za kupovinu poklona ove vrste jeste to da ste tolerantni prema porocima svog dragog. Za koji od ponuđenih poklona ćete se odlučiti, zavisiće od toga u kom poroku najviše uživa. Pazite na dizajn poklona i na to da nikako ne izgleda jeftino. Ukoliko imate mogućnosti izgravirajte privatnu poruku ili nešto što će ga uvek podsećati na vas, čak i u najporočnijim trenucima.   
Koji god poklon da kupite, bio on na našoj listi ili ne, važno je da bude u skladu s ličnošću vašeg dragog. Pretpostavka da ga poznajete najbolje trebalo bi da se odrazi i na vaš odabir poklona. Ne opterećujte se cenom - i najjeftiniji poklon biće dragocen ako je dobro odabran. Izbegavajte patetične poklone poput šolje sa vašim likom ili jastuka sa štampanom fotografijom vas dvoje. Muškarci uglavnom ne vole ovaj vid emotivnog izražavanja. Naš savet je da svoj poklon odaberete glavom, a ne emocijama.