Broj 308
Početna > Intervju > Branislava Mandić

Branislava Mandić

Aktuelna mis Srbije kaže da mnogo značaja pridaje fizičkoj formi, svaki slobodan trenutak koristi da vežba i otkriva da nema ništa protiv estetske hirurgije sve dok ona ne pređe granicu dobrog ukusa

Koja je tajna dobrog stila?
Tajna je u tome da ne postoji velika tajna. Uz garderobu koju nosi, osoba treba da pokaže svoj karakter i osobine koje ga odlikuju. Da u isto vreme bude i ležerna i elegantna.

Kako pokazuješ svoju ženstvenost, šta je tvoj lični pečat?
Moj lični pečat je ponašanje i harizmatičnost. Uz lepotu i raspoloženje i kroz garderobu koju nosim trudim se da pokažem glamur, eleganciju a ujedno i jednostavnost u svemu. To je odlika prave ženstvenosti.

Biraš li odeću u zavisnosti od raspoloženja?
Nosim stvari u kojima se najbolje osećam. 

Idealna odevna kombinacija po tebi?
Stvar koju bi sve devojke trebalo da imaju u ormaru jeste neprevaziđena mala crna haljina, koja treba da je upotpunjena odgovarajućim nakitom i visokim potpeticama.

Koji je najvažniji modni detalj za jednu devojku od stila?
Pošto volim velike torbe, jer u njih mogu da stavim sve sitnice koje su mi potrebne, smatram da po njima jedna devojka može da bude prepoznatljiva.

Da li je za tebe važnije biti u trendu ili imati stila?
Važnije je imati stila jer ako je nešto u trendu, ne mora da znači da će odgovarati svima. Stil je nešto što odlikuje nas, a trend je samo trenutna i prolazna stvar.

Jesi li zaljubljenik u modu?
Pre bih rekla da sam zaljubljena u svoj stil oblačenja, ali pošto sam i sama model, nekako je neminovno da je moda sastavni deo mog života.

Voliš li visoke potpetice ili preferiraš ravnu obuću?
U zavisnosti od toga koju garderobu nosim, biram odgovarajuću obuću, volim podjednako i visoke štikle, kao i ravnu obuću.

Bez čega u tašni ne bi izašla iz kuće?
Bez novčanika, labela, ogledalca, mobilnog telefona...

Postoji li tajni recept za lepotu?
Ne postoji tajni recept! Svaka devojka treba da je negovana, jer jedino tako može da bude i lepa.

Šta misliš o estetskoj hirurgiji i toliko popularnom botoksu, uvećanju usana i grudi?
Danas je estetska hirurgija postala potreba. Smatram da je prirodno najlepše, ali ukoliko se neko oseća loše u svojoj koži, u redu je da poveća grudi ili koriguje usne. Važno je samo da u tome ne pretera!

Dragana Rodić